Tarjolla on 8 kohteen minivakio Mestarien liigasta. Viimeiset jatkopaikat on jaossa ja isojen panosten pelejä kyseessä.

1.  Schalke-Basel 1x2 Schalken on voitettava ottelu jos mielivät jatkoon. Basel on pisteen edellä ja joukkueelle riittää tasapeli jatkoon pääsyyn. Schalke on ottelun suosikki, mutta Basel on yllätyksiin pystynyt aiemminkin. Lyödään tukkoon. 2.  Chelsea-Steaua 1 Ottelussa ei ole muuta panosta, kuin Chelsean lohkovoitto. Chelsea on materiaaliltaan ylivertainen ja kotonaan jättisuosikki. Kohde ei tarvitse varmistusta.

3. Marseille-Dortmund 2 Dortmund varmistaisi voitolla jatkopaikan. Marseille on ollut lohkossa vastaantulija ja Dortmund on vieraissakin selkeä suosikki. Vierasvoitto et tarvinne varmistusta.

4. AustriaW-Zenit x2 Zenit on tällä hetkellä kiinni jatkopaikassa pisteen erolla Portoon. Voitto varmistaisi Zenitin jatkopaikan. Zenit on joukkueista laadukkaampi ja vieraissakin niukka suosikki. Varmistetaan kuitenkin vierasvoitto ristillä.

5. Napoli-Arsenal 1 2 Napoli tarvitsee voiton pitääkseen jatkoon pääsyn toiveita yllä. Arsenal on jo paikkansa varmistanut ja ei välttämättä lähde otteluun parhaalla miehistöllä. Hyökkäävät joukkueet vastakkain ja maalejakin varmasti luvassa. Luotetaan siihen ettei tasapeliä ottelussa nähdä.

6. Milan-Ajax 1x Ajax tarvitsisi ottelusta voiton päästäkseen jatkoon. Milan on pisteen edellä ja tasapelikin riittäisi heille jatkopaikkaan. Milan on kotonaan suosikki ja joukkue taitaa puolustuksen.

7. At.Madrid-Porto 1x2 Atletico on lohkovoiton varmistanut ja Porto tarvitsee voiton pitääkseen toivoa yllä jatkoon pääsyyn. Atletico on kotonaan selkeä suosikki, mutta motivaatio etu on on Porton puolella. Pelataan reilusti kohde tukkoon.

8. Barcelona-Celtic 1 Barcelona on jatkopaikkansa varmistanut ja Celtic jää lohkojumboksi. Barcelona on kotonaan ylivoimainen suosikki, eikä joukkue halua kotona hävitä. Ei varmistuksia.

Urheiluveikkauksen vihjerivi Minivakio 6

 #

Kohde

1

X

2

 

Schalke-Basel

1

X

2

 

Chelsea-Steaua

1

 

 

 

Marseille-Dortmund

 

 

2

 

AustriaW-Zenit

 

X

2

 

Napoli-Arsenal

1

 

2

 

Milan-Ajax

1

X

 

 

At.Madrid-Porto

1

X

2

 

Barcelona-Celtic

1

 

 

Rivin hinta 0,50€ - järjestelmärivi 36,00€