Keskiviikon monivedossa on illan ainoa Liiga-ottelu, sekä kaksi ottelua Mestiksestä. Jatkaako SaiPa huikeaa menoaan? Kumpi vie Mestiksen kärkipään taiston? 1. HPK-SaiPa: SaiPan meno on ollut huikeaa ja joukkue on sarjassa kolmantena. HPK on päässyt yli kriisistään ja on nyt kolmen ottelun voittoputkessa. HPK on päästäny vähän maaleja ja syy löytyy tolppien välissä olevasta Juuse Saroksesta. Ottelusta tulee tasainen ja jatkoaika ei ole kaukana.

2. TuTo-HCK: Mestiksen kärkikamppailu kyseessä ja molemmat joukkueet loistovireessä. TuTo on ollut loistava kotonaan ja HCK puolestaan sarjan paras vierasjoukkue. TuTo on ottelun suosikki kotiedun ja materiaalin turvin. Tasainen mittelö kuitenkin luvassa.

3. Sport-Jukurit: Mestiksen kaksi ”suurta” kohtaavat. Jukureiden kausi on ollut vaikea, mutta joukkue on hiljalleen ruvennut parantamaan ja löytyykin jo sarjan neljänneltä sijalta. Sport on sarjan paras kotijoukkue ja muutenkin sarjassa toisena tasapistein TuTon kanssa. Sport on ottelun suosikki kovan kotiedun turvin, mutta ottelusta tulee tasainen eikä jatkoaika ole kaukana.

Moniveto 1: Jääkiekko Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

HPK-SaiPa

Koti

1,3

Vieras

1,2,4

2

TuTo-HCK

Koti

2,4,5

Vieras

1,3,4

3

Sport-Jukurit

Koti

1,2,3

Vieras

1,3

Moniveto 1: panos 0,20e - hinta 64,80€