Keskiviikon supermonivedossa on neljä ottelua Mestarien liigasta. Viimeiset lohko-ottelut kyseessä ja paikkoja vielä jakamatta. Kumpi etenee jatkoon Milan vai Ajax? 1. Milan-Ajax: Tässä ottelussa on kova panos. Ajax tarvitsee voiton päästäkseen jatkoon. Edellinen kohtaaminen päättyi Amsterdamissa tasan 1-1. Milan on ottelun suosikki kotonaan ja joukkue osaa puolustaa hyvin. Ajax ei ole vailla mahdollisuuksia.

2. Napoli-Arsenal: Napoli tarvitsee voiton pitääkseen mahdollisuudet jatkoon yllä. Arsenal on paikkansa varmistanut ja joukkueen ei tarvitse varmasti parhaalla miehistöllä pelata. Napolin peleissä on viime aikoina nähty paljon maaleja ja luultavasti myös tänäänkin maaleja nähdään molemmissa päädyissä.

3. Marseille-Dortmund: Dortmund voitollaan varmistaisi jatkopaikan. Marseille on ollut lohkossa vastaantulija ja Dortmund on myös vieraissa selvä suosikki. Dortmund ottanee voittonsa ja mahdollisesti useammalla maalilla.

4.Schalke 04-FC Basel: Schalke tarvitsee ottelusta voiton päästäkseen jatkoon. Basel on pisteen edellä ja joukkueelle riittää tasapeli jatkoon. Schalke on kotonaan suosikki ja joukkue voitti edellisen kohtaamisen Baselissa 0-1. Kaikki on tässä silti mahdollista ja Basel on osannut yllättää.

Supermoniveto 4: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Milan-Ajax

Koti

0,2

Vieras

0,1,2

2

Napoli-Arsenal

Koti

1,2,3

Vieras

1,2

3

Marseille-Dortmund

Koti

0,1

Vieras

2,3,4

4

Schalke 04-FC Basel

Koti

1,3

Vieras

0,1,2

Supermoniveto 4: panos 0,05e - hinta 64,80€