1. Cardiff - Aston Villa: Cardiff on hieman piristinyt uuden valmentajan sekä pelaajahankintojen myötä, mutta täyttä luottoa ryhmä ei edelleenkään saa. Aston Villa on kerännyt hyvin pisteitä ja vaikuttaa huomattavasti Walesin kasvatteja vakaammalta ryhmältä. Ottelun maalimäärää on vaikea ennakolta arvioida, joten revitetään ympäripyöreätä kohdetta reilusti!

  2. West Ham - Norwich: West Ham pelaa tällä hetkellä loistavaa peliä, eikä vähiten maalivahti Adrianin johdosta. Jussi Jääskeläisen syrjäyttänyt brassimolari on pitänyt nollan jo kolmessa ottelussa peräkkäin. Kotonaan Hammers on suosikki Norwichia vastaan, mutta varsin vähämaalinen kamppailu ei yllättäisi. 

  3. WBA - Chelsea: WBA on sarjan tasapelikone, mutta voittoja tulee harvakseltaan. Chelsea sen sijaan on oppinut voittamaan pelejä! Jose Mourinhon kasvatit painaa niin kovalla itseluottamuksella tällä hetkellä menemään, että muu kuin mestaruus olisi yllätys. Siniset kuitenkin pelaavat varsinkin vieraissa puolustusvoittoisesti, joten vähämaalisista ideoista löytyy huippupelejä. 

    Lue myös uusimmat brittifutiksen uutiset Valioliiga.fi - sivustolta!

Moniveto 4: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Cardiff - Aston Villa

Koti

0,2,3

Vieras

0,2,3

2

West Ham - Norwich

Koti

0,1

Vieras

0,2

3

WBA - Chelsea

Koti

0,1

Vieras

0,1,2

Moniveto 4: panos 0,20e - hinta 43,20€