Peliprosenttien puolesta parasta antia ovat HPK:n menestykset!

  1. Kärpät - Tappara: Tappara on ajautunut joukkueelle harvinaiseen kahden ottelun tappioputkeen, kun sekä Lukko että JYP olivat kirvesrintoja parempia. Tänään joukkue lähtee varmasti tarkalla puolustustaktiikalla oululaisia vastaan. Kotonaan Kärpät on suosikki, mutta luultavasti nähdään ns. "maalin peli". Peliprosenttien puolesta ainakin Kärppien yksi maali on huippumerkki.

  2. SaiPa - Ilves: SaiPa on ajautunut viime aikoina ongelmiin, eikä normaalia energistä ilmettä ole löytynyt. Perustasoltaan joukkue on kuitenkin Ilvestä edellä ja kotonaan selvähkö suosikki. Lappeenrantalaiset ovat voittaneet tupsukorvat edellisissä kolmessa ottelussa kolme kertaa yhteismaalein 15-3.

  3. Jokerit - Ässät: Ässien kausi on ohi - piste. Niklas Hagmanin myynti vei viimeisetkin hyökkäystehot joukkueesta. Kotonaan Jokerit on jättisuosikki, mutta liian suurinumeroiset kotivoitot ovat ylipelattuja.

  4. Blues - HPK: HPK:lla on vaikeampi jakso menossa, eikä pisteitä meinaa herua millään. Blues sen sijaan nappasi komean 0-5 voiton IFK:sta sekä 1-3 Ässistä. Perustasoero joukkueiden välillä ei kuitenkaan ole suuri. Vaikka kotietu tekee Bluesista suosikin otteluun, on pelikansa reagoinut liikaa viimeisimpiin joukkueiden tuloksiin. Vierasyllätykset ovat niin maukkaita ideoita, että jätetään rohkeasti kotivoitot kokonaan pois lapuilta!

Supermoniveto 3: Jääkiekko Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Kärpät - Tappara

Koti

1,2,4

Vieras

0,1,3

2

SaiPa - Ilves

Koti

2,4,5

Vieras

1,3

3

Jokerit - Ässät

Koti

3,4

Vieras

0,2

4

Blues - HPK

Koti

0,1,2

Vieras

3,4

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e