1. Bayern – Arsenal: Bayernin materiaali on ylivertainen vieraisiin nähden, varsinkin kun tykkimiehiä on vielä sairastuvan puolellakin. Isäntäjoukkue ei ole tottunut peruuttelemaan kotiotteluissaan ja tänäänkin vierasjoukkue joutuu valtavan prässin painostettavaksi. Kotiedun myötä isännät ovat supersuosikkeja ja todennäköisesti lontoolaisjoukkue jää jyrän alle jo hyvissä ajoin ennen nukkumaanmenoaikaa.

  2. At. Madrid – Milan: Atletico ei pystynyt parhaimpaansa avausottelussa, mutta raapi hieman onnellakin 0-1 voiton. Isäntäjoukkue on materiaaliltaan parempi ja kotonaan jättisuosikki, mutta täytyy muistaa, että sille riittää tasapelikin jatkopaikkaan. Vieraiden on pakko pyrkiä maalintekoon alusta saakka, joten vaikka lähtökohtaisesti kyseessä on vähämaalinen ottelu, ei tässä tapauksessa repeäminen yllättäisi.

  3. Brighton – QPR: QPR elää kriisiaikaa. Jättihankinnoista huolimatta, tai ehkä juuri siksi, joukkueen peli on ollut viime ajat täysin sekaisin. Brighton ei jää perustasossa paljon Ärriä jälkeen ja vahvan kotiedun myötä isännät ovat suosikkeja. Pelijakauman perusteella vierasjoukkue on pelattu suosikiksi, eikä tämä käy alkuunkaan laatuunsa.

Moniveto 4: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Bayern - Arsenal

Koti

2,4,5

Vieras

0,1

2

At. Madrid - Milan

Koti

1,2,4

Vieras

1,2

3

Brighton - QPR

Koti

2,3

Vieras

0,1

Moniveto 4: panos 0,20e – hinta 43,20€