Veikkaus tarjoaa jälleen Liigan supermonivedossa ainoalle oikealle täysosumalle 300 000 euron takuupottia! 

  1. Tappara – SaiPa: Tappara on laadukkaampi ja kotonaan suosikki, mutta SaiPalla on huomattavasti enemmän panosta pelissä. Vierasmenestykset ovat varsin maistuvia ideoita lapulle.

  2. Ässät – Jokerit: Jokerit pelaa melkein elämästä ja kuolemasta, sillä kyllä tällä ryhmällä pitää olla kuuden joukossa runkosarjan päätteeksi. Ässillä on panoksena enää kunnia, mutta ei patapaidat ole missään vaiheessa luovuttajilta näyttäneet. Porilaiset pystyvät laittamaan Jokerit ahtaalle, mutta isäntien materiaali on vain auttamatta liian kapea. Ässät on jäänyt viidessä edellisottelussa kolmesti maaleitta, eikä sama yllättäisi tänään.

  3. Kärpät – Ilves: Kärpät on materiaaliltaan laadukkaampi ja kotihallissaan selvä suosikki. Ilveksellä on ollut viime otteluissa selviä ongelmia. Kotijoukkue pääsee pelaamaan vapautuneesti omaa peliään, kun taas Ilveksellä on HPK:n huiman loppukirin takia valtava peikko niskassaan.

  4. HIFK – JYP: IFK:n peli ei vakuuta millään tavalla. JYP sen sijaan palasi komeilla esityksillä voittojen tielle. Ensin kaatui sarjajohtaja Kärpät ja tämän jälkeen SaiPa vaikeassa Kisapuistossa. Hurrikaanipaitojen ykköskentällinen Eric Perrinin johdolla on herännyt pudotuspelien kynnyksellä, eikä tämä tiedä hyvää kenellekään.

Lue myös Elmoorin kattavammat Liiga -ennakot tästä!

Supermoniveto 1: Jääkiekko Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Tappara - SaiPa

Koti

1,2,3

Vieras

2,3,4

2

Ässät - Jokerit

Koti

0,1

Vieras

2,4

3

Kärpät - Ilves

Koti

2,4,5

Vieras

0,1

4

HIFK - JYP

Koti

0,2

Vieras

3,4,5

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e