Eilen saatiin Mo Farahin voitto kiinni (1,25) mutta tilipäivä koittaa vasta miesten 5000 metrin finaalipäivänä, kun Farah voittaa ja erikoispelimme osuu! Tänään on luvassa todella mielenkiintoisia lajeja, joista miesten 100m lienee se kuumin. Naisten pituus on silti selvästi tasaväkisempää taistoa!

 

18:00 Naisten pituus Naisten pituuskilpailusta on luvassa mielenkiintoinen, kun mukana on näiden kisojen naistähti numero yksi, Blessing Okagbare! Suosikin viittaa kantaa Yhdysvaltain Brittney Reese, mutta Nigerian ihmenainen Okagbare antaa kovan haasteen. Okagbare kuuluu näissä kisoissa sekä 100 ja 200 metrillä että pituuskilpailussa jopa mestarisuosikkeihin! Reesen pisimmät leiskautukset ovat maalis- ja kesäkuulta, joten nykykunnosta ei löydy todellista näyttöä. Karsinnassa Reese oli aivan hukassa, mutta selviytyi niukimmalla mahdollisella tavalla kilpailuun tasatuloksella 657 maannaisen Funji Jimohin kanssa. Jimoh putosi kuitenkin loppukilpailusta huonommalla toisella hypyllä. Shara Proctor oli vakuuttava karsinnassa ja kuuluu myös mitalisuosikkeihin. Brittihyppääjä leiskautti komeasti 685 peräti 26cm lankun takaa. Todellisen jymypommin metsästäjät nappaavat lapulle nuoren saksalaisen Sostene Moguenaran, joka aivan kisojen kynnyksellä hyppäsi oman ennätyksenä 704.

Ranking: A: Brittney Reese, Blessing Okagbare B: Janay Deloach Soukup, Shara Proctor, Darya Klishina, C: Sostene Moguenara, Elena Sokolova

Pelivihje: Voittaja Blessing Okagbare 2,50 Sportingbet

 

19:15 Naisten kiekko Naisten kiekossa on selvät sävelet ja kapellimestarin puikkoa heiluttaa 23-vuotias kroaatti, Sandra Perkovic. Perkovic on heittänyt kauden kärkituloksista neljä pisintä heittoa, viimeisimpänä näyttönä 68,96 heinäkuussa Lausannen timanttiliigan kilpailussa. Lontoon olympiakultamitalisti on osoittanut kovan pelipäänsä, eikä mikään viittaa suosikin epäonnistumiseen. Vahvimmat haastajat ovat kokeneet Kuuban Yarelis Barrios sekä Saksan Nadine Müller. Karsinnan voittaja Zinaida Sendriute taistelee myös podiumpaikasta. Jymypommin metsästäjät nappaavat lapulle nuoren kuubalaisnaisen Yaime Perezin.

A: Sandra Perkovic B: Yarelis Barrios, Nadine Müller, Zinaida Sendriute C: Yaime Perez

Pelivihje: Voittaja Sandra Perkovic 1,25 operaattori poistettu/operaattori poistettu

 

20.05 Naisten 10 000m Naisten kymppitonni on etiopialaisjuhlaa! Meseret Defar jää pois kilpailusta, joten lähes varma kilpailun voittaja on Tirunesh Dibaba. Kenialaiset Belaynesh Oljira sekä Glady Cherono saanevat tyytyä himmeämpiin mitaleihin. Jos kuitenkin kaipaat lapullesi jättipommeja, nappaa lapulle kestävyysjuoksijoiksi todella nuoret Shitaye Eshete, Bahrain tai Hitomi Niiya, Japani. Ranking: A: Tirunesh Dibaba,  B: Gladys Cherono, Belaynesh Oljira, C: Shitaye Eshete, Hitomi Niiya,

 

20:50 Miesten 100m Miesten 100m finaali vaikuttaa jopa tylsältä suurimpien nimien loistaessa poissaolollaan. Hallitseva mestari Yohann Blake on loukkaantunut ja Asafa Powell sekä Tyson Gay ovat poissa syistä, jotka kaikki varmasti tietävät. Ennakkokaava vaikuttaa selkeältä: Usain Bolt voittaa, Justin Gatlin on toinen ja Mike Rodgers sekä Nesta Carter kamppailevat pronssista. 

Ranking:

A: Usain Bolt

B: Justin Gatlin, Mike Rodgers, Nesta Carter,

C: Jimmy Vicaut, Kemar Bailey-Cole

Kierroksen parhaat pelivalinnat:

Pelimuoto

Laji

  Merkki

Kerroin

Voittaja

Naisten kiekko

Sandra Percovic

1,25 operaattori poistettu/operaattori poistettu

Voittaja

Naisten pituus

Blessing Okagbare

2,50 Sportingbet