1. Rayo Vallecano - Cordoba: Rayo Vallecano on sarjan runsasmaalisimpia joukkueita, eikä se peräänny missään tilanneessa. Todella iloiseen, jopa hullunrohkeaan, hyökkäyspeliin nojaava Madridin lähiöjoukkue lähtee selvänä suosikkina otteluun. Sen puolustus kuitenkin unohtuu usein, joten myös sarjanousija Cordoballa on hyvät mahdollisuudet maalintekoon.

  2. Coventry - Swindon: Swindon on yksi League Onen kovimmista joukkueista. Sarjakakkonen on menestynyt myös vieraskentällä. Sarjan paras vierasjoukkue on kerännyt 12 matkapelistä huimat 24 pistettä. Vaikka Coventryn kotietu hieman tasaa lähtökohtia, on Swindon vieraissakin selvä suosikki. Veikkauksen peliprosenteissa Coventry on pelattu jopa niukaksi suosiksi ja vierasvoitot ovat todella maukkaita peli-ideoita!
  3. Valenciennes - Sochaux: Ranskan Ligue 2 on hyvin tasapelirikas sarja. Sochaux on joutunut pistejakoon jo seitsemän kertaa kauden aikana. Sarjanelosella on myös hyvin mielenkiintoinen vierassaldo: joukkue ei ole hävinnyt kertaakaan vieraissa! Kahdeksan vierasottelua ovat tuoneet peräti viisi voittoa ja kolme tasapeliä! Joulutauon jälkeen molempien vire on hieman kyseenalainen. Valenciennes otti maukkaan voiton Cupissa tämän vuoden puolella ja on kenties valmiimpi otteluun. Luvassa on hyvin vähämaalinen ja tasainen kamppailu. Molempien nollat kuuluvat ehdottomasti lapulle!

Moniveto 2: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Rayo - Cordoba

Koti

2,3,4

Vieras

1,2

2

Coventry - Swindon

Koti

0,1

Vieras

2,3,4

3

Valenciennes - Sochaux

Koti

0,1,2

Vieras

0,1

Järjestelmämoniveto, panos 0,20e - hinta 43,20€