1. Ilves – Pelicans: Ilveksen kuuden tai Pelicansin seitsemän ottelun tappioputki päättyy tänään. Kotietu tekee isännistä niukan suosikin, varsinkin kun Pelicans kärsii loukkaantumisista. Kohde on ainoa kierroksen monivedossa, joka ei ole aivan liian kotivoittoisesti pelattu. Molemmilla on todella synkkä jakso menossa Liigassa ja ottelussa voi, nyt sitten oikeasti, käydä aivan mitä vain.

  2. HIFK – KalPa: HIFK pöllytti viime kierroksella KalPaa vieraissa 1-6. Sama meno ei yllätä tänään, jos KalPan poissaololista on yhtä pitkä. Kohde on pelattu monivedossa aivan liian kotivoittoisesti, joten kokoonpanot kannattaa tarkastaa ennen vetojen lyömistä sisään. Lähdetään kuitenkin siitä, että IFK jatkaa hurjassa vireessä ja KalPalla on vain kaksi kentällistä pelaajia.

  3. Kärpät – Lukko: Lukko on päässyt hyvään vireeseen, eikä Kärppien otteista varmaan tarvitse erikseen mainita, joten tästä on tulossa kova kamppailu! Lukko sai Petteri Nummelinin takaisin ja puolustuspää sillä on pitänyt kauden aikana hyvin. Ottelusta voi odottaa vähämaalista ja alustavien peliprosenttien mukaan Lukon voitot olisivat todella maksavia!!

    Lue myös Elmoorin kattavammat Liiga- ennakot tästä!

Moniveto 3: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Ilves - Pelicans

Koti

2,4,5

Vieras

1,3

2

HIFK - KalPa

Koti

2,3,4

Vieras

0,1

3

Kärpät - Lukko

Koti

1,2,4

Vieras

2,3,4

Moniveto 3: panos 0,20e - hinta 64,80€