SM-liiga palaa maajoukkuetauon jälkeen myös monivetoon. Jokaisesta ottelusta löytyy suosikki, mutta Veikkauksen monivedon peliprosentit ovat silti lähteneet aivan käsistä. UV.com ei tätä hyväksy vaan hyökkää pelaamaan pelkkiä alipelattuja merkkejä ja hakee näin todellista jättitiliä!

  1. Jokerit – Blues: Molemmat olivat löytämässä peliään juuri ennen taukoa. Bluesille tauko teki kuitenkin varmasti hyvää, jotta joukkue sai ottaa hieman etäisyyttä mediamyllerryksestä. Blues on ollut vahva joukkueiden keskinäisissä kohtaamisssa ja saattaa tauon jälkeisessä ottelussa pystyä yllätykseen. Luultavammin ottelusta tulee varsin vähämaalinen. Parhaat peli-idea on Jokereiden niukoissa voitoissa, mutta hurjimmat ruuttavat Bluesia isolla kädellä!

  2. HIFK – Tappara: IFK:lle kausi tuli loistavaan paikkaan: joukkue saa parannella loukkaantumisia ja kerätä joukkuettaan kasaan. Tappara oli vahvassa vireessä ennen taukoa, mutta nyt vastassa on varmasti nälkäinen petolauma. Peliprosentit ovat aivan liian vierasvoittoiset ja IFK:n voitoissa on todella ideaa!

  3. TPS – Kärpät: Tauko tuli TPS:lle huippupaikkaan: peli oli aivan hukassa. Surullisinta on totta kai TPS:n puolustajat, mutta ei hyökkäykseltäkään tule apuja – pelaajat ovat taitavia, mutta laiskoja. Töitä ei tehdä alaspäin, eikä hyökkäyspäässä mennä sota-alueelle. Kärppien tilanne on täysin toinen: EHT-tauko katkaisi 13 ottelun voittoputken. TPS tulee varmasti nälkäisempänä peliin ja kun peliprosentit ovat lähteneet aivan käsistä, on kotivoitoissa todella ideaa!

    Lue myös Elmoorin kattavammat Liiga-ennakot tästä!

Moniveto 2: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Jokerit - Blues

Koti

1,2,3

Vieras

1,3,4

2

HIFK - Tappara

Koti

3,4

Vieras

1,2

3

TPS - Kärpät

Koti

2,3,4

Vieras

1,2,4

Moniveto 2: panos 0,20e - hinta 64,80€