Tiistain vakio koostuu alasarjojen välisestä Cupista: Johnstone Paint's Torphysta sekä Konferenssista – eksoottisuus on taattu!

 1. Chesterfield – Rochdale 1x2Kakkosliigan keskinäiseen kamppailuun lähdetään hyvin tasaisista lähtökohdista: vain kotietu tekee Chesterfieldistä suosikin. Kotisuosikin voitto on kuitenkin ylipelattu (57%), joten lyödään kohde reilusti tukkoon, kun kyse on kuitenkin yllätyksiä pursuavasta Cupista.

 2. Swindon – Wycombe 1x2Swindon löytyy sarjaporrasta Wycombea ylempää ja on materiaalin sekä kotiedun puolesta selvä suosikki. Joukkueella on kuitenkin vaikea jakso menossa ja motivaation Cupiin voi kyseenalaistaa. Kotivoittoa on pelattu liikaa (74%), joten lyödään kohde reilusti tukkoon.

 3. Stevenage – Leyton Orient 1xYkkösliigan keskinäinen kamppailu. Leyton Orient on materiaaliltaan vahvempi, mutta kotietu tasoittaa lähtökohtia. On epätodennäköisempää että Stevenage häviää kuin ei häviä ottelua, joten napataan jätetään niukasti ylipelattu (53%) vierasvoitto pois kupongilta.

 4. Oldham – Notts County 1Notts County peli on ollut viime ajat varsin sekaisin, enkä usko joukkueen hirveästi perustavan Cupista. Oldham on materiaaliltaan parempi ja lähtee kotonaan otteluun selvähkönä suosikkina: alipelattu (53%) kotivoitto on loistava varmaidea.

 5. Newport – Portsmouth 2Legendan mukaan Portsmouth on vahva Cup-joukkue, eikä huhu ole täysin tuulesta temmattu. Vieraat ovat materiaaliltaan parempia ja lähtevät niukkana suosikkina otteluun. Vaikealla kierroksella oikein pelattu (39%) vierassuosikki kelpaa varmaksi asti.

 6. Braintree – Luton x2Sarjan kärkikamppailu, johon Luton lähtee paremman materiaalin puolesta vieraissakin suosikkina. Braintree on kuitenkin vahva kotonaan, joten ylipelatulle vierasvoitolle on hyvä hakea varmistuksia.

 7. Macclesfield – Kidderminster 2Maccelsfield on ollut viime ajat hyvässä iskussa, varsinkin kotonaan, mutta ei pärjää materiaalissa millään vieraille. Kidderminster on vieraissakin ottelun suosikki ja kun kotivoittoa on pelattu aivan liikaa, nostetaan vain 32% pelattu vierasvoitto samantien varmaksi!

 8. Forest Green – Nuneaton 1Forest Greenin kausi on ollut vaikea, mutta viime ottelussa joukkue palasi voittojen tielle. Materiaaliltaan isännät ovat vieraita vahvempi ja lähtevät kotikentällään otteluun selvähköinä suosikkeina. Kotivoitto on alipelattu (49%) ja kelpaa loistavasti varmaksi!

 9. Halifax – Hyde 1Vierasjoukkue ei ole voittanut kauden 18 ottelusta vielä ainoatakaan. Katastorijoukkuetta vastaan on helppo lähteä pelaamaan, eikä 73% pelikannatus isäntien voitolle vielä liikaa.

 10. Cambridge United – Aldershot 1x2Cambrigde United on hurjassa kotivireessä ja lähtee otteluun suosikkina. Materiaaleissa ei kuitenkaan ole suurta eroa ja liikaa pelatulle kotivoitolle (73%) on hyvä hakea varmistuksia.

 11. Wrexham – Gateshead 1x2Materiaaleissa ei ole suurta eroa ja kotietu tekee Wrexhamista vain marginaalisen suosikin. Gateshead on ollut viime ajat loistavassa iskussa aliarvostetut vierasmenestykset ovat loistavia peli-ideoita!

 12. Barnet – Welling U 1Lähtökohdat otteluun ovat todella tasaiset, mutta Barnet on vahva kotijoukkue ja lähtee sen myötä otteluun suosikkina. Oikein pelattu suosikin voitto kelpaa vaikealla kierroksella varmaksi.

Urheiluveikkauksen vihjeriviJalkapallovakio 2

#

Kohde

1

X

2

1.

Chester. - Rochdale

1

X

2

2.

Swindon - Wycombe

1

X

2

3.

Stevenage – L Orient

1

X

 

4.

Oldham – Notts Co

1

 

 

5.

Newport – Portsm.

 

 

2

6.

Braintree - Luton

 

X

2

7.

Maccles. - Kidderm.

 

 

2

8.

Forest G - Nuneaton

1

 

 

9.

Halifax - Hyde

1

 

 

10.

Cambrigde - Aldershot

1

X

2

11.

Wrexham - Gateshead

1

X

2

12

Barnet – Welling U

1

 

 

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 32,40€Minivakion kanssa yhteensä 36,00€