1. Rangers – Columbus 1x2Rangers lähtee kotiotteluun niukkana suosikkina, mutta vain niukkana. Kotijoukkueen peli ei ole viime aikoina vakuuttanut, kun taas Blue Jackets on saanut pikkuhiljaa homma kulkemaan. Kotivoitto on liikaa pelattu, joten otetaan kaikki merkit käyntiin.

  2. Philadelphia – Montreal 12Philly on palannut raiteilleen! Joukkue pelaa todella ailahtelevaa kiekkoa ja maaleja nähdään molemmissa päissä. Canadiensin ja Flyersin kohtaamisista on usein muodostunut todella kuumia, joten otetaan molempien voitot lapulle.

  3. Tampa Bay – Detroit 12Myös kolmas kohde on todella tasainen ja vain kotietu tekee Tampasta niukan suosikin. Todella vaikeasti arvioitavaan kamppailuun tarvitaan merkkejä!

  4. Ottawa – Buffalo 1x2Ottawa on materiaalin puolesta parempi ja kotiedun myötä selvä suosikki. Peliprosentit ovat kuitenkin lähteneet käsistä ja kaikki merkit on pakko ottaa käyttöön.

  5. St. Louis – Toronto 1Torontolla on vaikea jakso menossa. St. Louis lähtee kotiotteluun selvähkönä suosikkina ja se kelpaa vaikealla kierroksella varmaksi.

  6. Winnipeg – Colorado 2Colorado on parempi joukkue ja vaikka sillä on vaikea jakso menossa, lähtee se otteluun niukkana suosikkina. Vierasvoitto on lievästi alipelattu ja se napataan rohkeasti varmaksi.

  7. Nashville – Dallas 1Todella ympäripyöreät lähtökohdat, mutta kotietu tekee Nashvillesta suosikin. Kotivoitto on hieman liian vähän raksittu ja se napataan varmaksi.

  8. Phoenix – Islanders 2Phoenix on pelannut vahvasti varsinkin kotonaan, mutta se on räikeästi ylipelattu. Islanders sai viimein pitkän tappioputkensa poikki edelliskierroksella. Uskotaan, että voitto antoi joukkueelle itseluottamusta ja ruuvataan 17% pelattu vierasvoitto varmaksi!

  9. Calgary – Carolina 1Calgary on saanut haparoivaa puolustustaan kuntoon viime aikoina. Carolina on materiaaliltaan parempi, mutta kotietu tasoittaa lähtökohdat. Hurricanes on joutunut reissaamaan viime aikoina paljon ja levänneemmän kotijoukkueen voitto kiinnostaa.

  10. Edmonton – Boston 1x2Boston on materiaaliltaan parempi ja lähtee vieraissakin otteluun suosikkina. Vierasvoitto on kuitenkin niin paljon ylipelattu, että kaikki merkit on pakko ottaa käyttöön.

  11. San Jose – Minnesota 1 San Josella on vaikeampi kausi menossa, mutta Wild on suoraan sanoen huono vierasjoukkue. Kotietu tekee paremman materiaalin Sharksista selvän suosikin ja se saa varmamerkinnän.

Urheiluveikkauksen vihjeriviKiekkovakio 3

#

Kohde

1

X

2

1.

Rangers - Columbus

 1

X

2

2.

Philadelphia - Montreal

1

 

2

3.

Tampa Bay - Detroit

1

 

4.

Ottawa - Buffalo

1

X

5.

St. Louis - Toronto

1

 

 

6.

Winnipeg - Colorado

 

 

2

7.

Nashville - Dallas

1

 

 

8.

Phoenix - Islanders

 

 

9.

Calgary - Carolina

 

 

10.

Edmonton - Boston

1

X

11.

San Jose - Minnesota

1

 

 

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 21,60€Minivakion kanssa yhteensä 28,80€