1. Lyon - Caen: Lyon sai taas St. Etiennen tappion jälkeen peliotteesta kiinni voittamalla kaksi seuraavaa otteluaan. Materiaaliero joukkueiden välillä on selkeä ja kotikentällään Lyon on ottelun supersuosikki. Caenin peli on ollut sen verran kujalla viime ajat, että edes runsasmaalinen kotivoitto ei olisi yllätys. 

  2. Hoffenheim - E. Frankfurt: Tasainen keskikastin kamppailu. Hoffenheimin kone on hieman yskinyt viime aikoina, mutta myös vastukset ovat olleet kovia (Dortmund, Bayern). Kotikentällä Hoffenheim on runsasmaaliseksi ennustettavan ottelun suosikki. Merkkejä kohteeseen tarvitaan kuitenkin paljon.
  3. Almeria - Real Madrid: Materiaaliero joukkueiden välillä on murskaava. Real varmasti kierrättää kokoonpanoaan Mestarien Liigan vuoksi, mutta se ei tilannetta paljon muuta. UCL-kamppailujen vuoksi Real ei välttämättä jaksa äityä aivan hurjimpaan maalivireeseen, mutta vierasvoitto on hyvin todennäköinen tapahtuma. Pyritään selviytymään kohteesta vähemillä merkeillä luottaen siihen, että Los Blancosia ei tällä kertaa kiinnosta tehdä viittä maalia.

Moniveto 10: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Lyon - Caen

Koti

2,3,4

Vieras

0,1

2

Hoffenheim - E. Frankfurt

Koti

1,2,4

Vieras

0,1,3

3

Almeria - Real Madrid

Koti

0,1

Vieras

2,3

Järjestelmämoniveto, panos 0,20e - hinta 43,20€