1. St. Gallen – Swansea x2Swansea on materiaalin puolesta parempi ja se lähtee vieraissakin selvähkönä suosikkina otteluun. Joukkueelle riittää kuitenkin tasapelikin jatkopaikkaan, eikä lohkovoittoon ole enää asiaa. Otetaan varmistellen merkit x2 mukaan.

 2. PSV – Tshornom. Odessa 1x2Ottelussa pelataan jatkopaikasta, kun joukkueet ovat tasapisteissä. PSV lähtee otteluun kotiedun puolesta suosikkina, mutta viime aikojen otteet eivät ole vakuuttaneet: edellisestä viidestä ottelusta ei ole tullut voiton voittoa. Kotivoitto on reilusti ylipelattu, joten otetaan kaikki merkit käyttöön.

 3. Fiorentina – Dnipro 1xOttelussa on panoksena lohkovoitto. Fiorentina on kotonaan suosikki, mutta se on reilusti ylipelattu. Kotijoukkueelle kelpaa ottelusta tasapelikin, joten ainakin ristivarmistus on pakko ottaa.

 4. ZulteWar. - Rubin 1Vierasjoukkueella ei ole ottelussa panosta. Kotijoukkue pelaa jatkopaikastaan ja on huippumotivoitunut. Vaikka vieraat ovat parempia materiaalin puolesta, tekee motivaatio- ja kotietu isännistä suosikin. Kotivoitto on rutkasti alipelattu ja kelpaa salamana varmaksi!

 5. Maribor – Wigan 1x2Wigan kamppailee ankarasti jatkopaikasta, mutta se vaatisi ehdottomasti voittoa. Vieraat lähtevät otteluun suosikkina, mutta Maribor ei ole helppo kaadetta ja ylipelattu vierasvoitto saa kaikki varmistukset.

 6. Valencia – Kuban 1x2Valencia lähtee otteluun suosikkina, mutta se on jo varmistanut lohkovoittonsa, joten motivaatiossa voi olla hakemista. Kotivoitto on sairaalloisesti ylipelattu ja saa kaikki varmistukset.

 7. Lazio – Trabzonspor 1Lazio tarvitsee ottelusta voiton jos mielii lohkoykkösenä jatkopeleihin. Kotietu tekee siitä selvän suosikin ja kun kotivoitto on jopa alipelattu, kelpaa se varmaksi.

 8. Dinamo Kiova – Rapid Wien 1Ottelussa pelataan jatkopaikasta. Kiova on materiaaliltaan parempi ja kotonaan selvä suosikki. Kun kotivoitto on alipelattu, kelpaa se loistavaksi varmaksi!

 9. Freiburg – Sevilla x2Freiburgilla on vaikea jakso menossa. Sevilla on ollut vahvassa vireessä ja sille kelpaa tasapelikin lohkovoittoon. Kotiedusta huolimatta vieraat lähtevät niukkoina suosikkeina kamppailuun. Kun espanjalaisille kuitenkin riittää tasapelikin kamppailusta, kannattaa ylipelattu vierasvoitto varmistaa ristillä.

 10. Guimaraes – Lyon 1xLyon parempi materiaalin puolesta, mutta ei sen otteet ole kummemmin vakuuttaneet. Kotijoukkueella on ohuen ohkaiset saumat jatkopaikkaan. Lyon sen sijaan pelaa lohkovoitosta. Vahva kotietu tekee Guimaraesista niukan suosikin ja kun pelijakauma on väärin päin, otetaan lapulle merkit 1x.

 11. PAOK – AZ Alkmaar 1PAOK on todella vahva kotijoukkue ja vahvassa iskussa. Ottelussa on panoksena lohkovoitto ja kun kotivoitto on jopa alipelattu, saa se heti varmamerkiinän.

 12. Tottenham – Anzhi 1Tottenham on materiaalin puolesta edellä ja vaikka se kierrättäisi kokoonpanoaan ei Anzhilla luultavasti ole sanan sijaa kamppailussa. Panosta ottelulla ei ole, mutta Spurs lienee kotiyleisönsä edessä motivoituneempi.

Urheiluveikkauksen vihjeriviJalkapallovakio 2

#

Kohde

1

X

2

1.

St. Gallen - Swansea

 

X

2

2.

PSV – Tshornom.

1

X

2

3.

Fiorent. - Dnipro

1

X

 

4.

ZulteWar. - Rubin

1

 

 

5.

Maribor - Wigan

1

X

2

6.

Valencia - Kuban

1

X

2

7.

Lazio - Trabzonspor

1

 

 

8.

Dinamo - Wien

1

 

 

9.

Freiburg - Sevilla

 

X

2

10.

Guimaraes - Lyon

1

X

 

11.

PAOK - AZ

1

 

 

12

Tottenham - Anzhi

1

 

 

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 43,20€Minivakion kanssa yhteensä 54,00€