1. Hifk - Pelicans: Liigan illan ainut kamppailu käydään Helsingissä. Pelicans on löytänyt hyvän peliviereen ja joukkue onkin mennyt voitosta voittoon viime ajat. Hifkillä on ollut vaikeampi jakso ja joukkue kärsiikin vielä pahoista loukkaantumisista. Tämän kauden aiemmat kohtaamiset ovat menneet Hifkille puhtaasti 3-0, mutta nyt olisi Pelikaani-laumalla mahdollisuus kaunistella noita tilastoja. Vierasmenestykset kiinnostavat!
  2. Tshekki - Ruotsi: Olympialaiset miesten jääkiekon osalta avaavat Tshekki ja Ruotsi. Tshekillä on kokenut joukkue, mutta alkaako aika ajaa jo miesten ohi? Ruotsi hyökkää varmasti nälkäisesti heti avausottelussa päälle ja ottelusta voidaan odottaa maalirikasta kamppailua. Ruotsin materiaali on turnauksen parhaimmistoa ja jos joukkue saa hyvän ”draivin” päälle, odotettavissa on tuhoisaa jälkeä!
  3. Latvia - Sveitsi: Viimeisessä kohteessa ovat vastakkain Latvia ja Sveitsi. Sveitsi on noussut usein turnauksen ”mustaksi hevoseksi”, eikä joukkue todellakaan ole mikään heittopussi. Materiaaliltaan se on näistä kahdesta joukkueesta kovempi, mutta turnauksen ensimmäiset ottelut ovat usein hankalia, joten suurta yliajoa tässä ei todennäköisesti tulla näkemään.

 

Moniveto 6: Jääkiekko Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Hifk - Pelicans

Koti

1,2,4

Vieras

3,4,5

2

Tshekki - Ruotsi

Koti

1,2

Vieras

2,4,5

3

Latvia - Sveitsi

Koti

0,2

Vieras

2,4

Moniveto 6: panos 0,20e - hinta 43,20€