1. Arsenal – Manchester United: Molemmat joukkueet joutuivat pettymään viime kierroksella. Arsenal otti 5-1 kuokkaan Liverpoolin vieraana ja Manchester United joutui tyytymään kotonaan 2-2 tasapeliin sarjan häntäpäähän sijoittuvaa Fulhamia vastaan. Molemmat lähtevät varmasti puolustuksen kautta tähän otteluun, koska molempien maaliverkko heilui useasti edellisellä kierroksella. Materiaaliltaan nämä kaksi ovat yhtä kovia, mutta kotietu lisää Arsenalin prosentteja. Mukava nähdä kuinka Arsenal kasaa rivit edellisen rökäletappion jälkeen. Vähämaalinen kamppailu tiedossa.
  2. Newcastle - Tottenham: Newcastle on hävinnyt neljä edellistä kotiotteluaan, eikä helppoa tule olemaan tänäänkään kun vastassa on kovakuntoinen Spurs. Tottenham lähtee otteluun ennakkosuosikkina materiaalinsa turvin, mutta Newcastlen kotietu tasoittaa lähtökohtia. Tasaista ottelua tästäkin voisi veikkailla, mutta otetaan vieraille myös isompikin luku mukaan ja haetaan näin hyviä prosentteja.
  3. Manchester City - Sunderland: City on ollut tällä kaudella tappavan tehokas kotonaan. Se on hävinnyt ainoastaan yhden ottelun kotonaan ja voittanut kaikki loput. Chelsea (Mourinho) pystyi nollaamaan Cityn, mutta sitä ei ole odotettavissa että Sunderland tuon tempun uusisi.
  4. Fulham - Liverpool: Viimeisessä kohteessa vastakkain ovat Fulham ja Liverpool. Liverpool murskasi edellisessä ottelussaan Arsenaalin kotonaan 5-1 ja Fulham venyi tasapeliin Unitedin vieraana. Etenkin Holtby on tuonut Fulhamin hyökkäyspeliin hyvää juonikkuutta, mutta riittääkö se Liverpoolia vastaan? Liverpool lähtee otteluun suursuosikkina materiaalinsa puolesta, mutta jos kaikki menee nappiin voi Fulham kiusata vastustajaansa ja pitää ottelun tasaisena.

Supermoniveto 1: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Arsenal - ManU

Koti

0,1,2

Vieras

0,2

2

Newcastle - Tottenham

Koti

1,2

Vieras

0,2,3

3

Man C - Sunderland

Koti

2,3,4,5

Vieras

0

4

Fulham - Liverpool

Koti

0,2

Vieras

1,2,4

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 43,20e