1. Barcelona - Man City: Barcelona voitti ensimmäisen osaottelun peräti 0-2 ja on näin hyvin lähellä jatkopaikkaa. Edellinen ottelu lässähti kuitenkin täysin pilkun ja punaisen jälkeen. Barcelonalla on edelleen suuria vaikeuksia oman keskuspuolustuksensa kanssa, eikä edes La Ligassa joukkueen meno ole täysin vakuuttanut. Kotonaan Barcelona on suosikki, mutta täytyy muistaa että sille riittää myös maalin tappio jatkoon. Cityn on pakko hyökätä alusta asti, joten ottelusta voi muodostua varsin runsasmaalinen. Vierasmenestykset kiinnostavat kaikissa muodoissaan.

  2. PSG - Leverkusen: PSG antoi myrskyvaroituksen kaatamalla Leverkusenin vieraissa 0-4. Tämän illan ottelu on näin ollen pelkkää kosmetiikkaa. Leverkusen pyrkii luultavasti pääsemään kotiin vain ilman toista murskatappiota. Ottelulla on suuri riski lässähtää totaaliseksi pannukakuksi tempon puolesta. Vähämaalisissa tuloksissa on ideaa.

  3. Birmingham - Burnley: Birminghamin menestysvuodet ovat haalea haamu menneisyydestä, eikä vanhasta vahva kotietu elä enää kuin vanhempien fanien pubipuheissa. Birmingham on ollut ylivoimaisesti sarjan surkein kotijoukkue ja seuran sekasortoinen tilanne alkaa näkyä myös pelikentällä. Burnley on tällä Championshipin kuumin joukkue yhdessä Leicesterin kanssa ja vieraissakin selvähkö suosikki.

Moniveto 5: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Barcelona - Man City

Koti

0,1,2

Vieras

1,2,3

2

PSG - Leverkusen

Koti

0,2,4

Vieras

0,1

3

Brighton - QPR

Koti

0,1

Vieras

2,3

Moniveto 5: panos 0,20e – hinta 43,20€