1. Granada – Barcelona: Granadan peliotteet eivät ole viime aikoina vakuuttaneet, mutta myös suuri ja mahtava Barcelona sukeltaa pahasti. Peli ei kulje lainkaan sillä tasolla, mihin blaugrana-fanit ovat tottuneet. Keskiviikkona Barca putosi Atleticolle Mestarien liigassa. Koti- ja lepoetu tasoittaa selvästi vieraiden materiaalista ylivoimaa ja vaikka Barcelona on vieraissakin kiistaton suosikki, ei ainakaan runsasmaaliset vierasvoitot kelpaa lapulle.

  2. Roma – Atalanta: Roma kärsii valtavista loukkaantumishuolista, eikä panosta loppukaudessa käytännössä ole, kun sarjan toinen tila vaikuttaa väistämättömältä. Kotikentällään Roma on supersuosikki ottelun voittajaksi, mutta motivaation puutteen ja loukkaantumisten johdosta isäntien tiukka puolustus saattaa hapuilla. Lyödään kohteeseen reilusti merkkejä.

  3. Real Madrid – Almeria: Real Madrid oli kompastua tiistaina Dortmundia vastaan vieraissa. Vaikka isännät ovat valtavan rasituksen alla ja tulossa on vielä sytyttävä cup-finaali Barcelonaa vastaan, ei Almerialla liene Madridissa mitään asiaa pisteille.

Moniveto 6: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Granada - Barcelona

Koti

0,1

Vieras

0,1,2,3

2

Roma - Atalanta

Koti

1,3,4

Vieras

0,1,2

3

Real Madrid - Almeria

Koti

2,3,4

Vieras

0

Moniveto 6: panos 0,20e - hinta 43,20€