Moniveto 5 sisältää kotoista Veikkausliigaa sekä yhden Ruotsin kakkosliigan mittelön. Kahdessa ensimmäisessä kohteessa yritetään rohkeasti selvitä kahden ideamerkin voimin!

1. Mypa – FF Jaro: Myllykosken Pallo pelaa vahvaa kautta ja jakaa sarjan kolmannen sijan alkukauden komeetan VPS:n kanssa. Viimeisestä kuudesta ottelusta MyPa on hävinnyt vain HJK:lle ja päästänyt vain neljä maalia. Vahva puolustus tulee tänään pitämään Jaron nihkeän hyökkäyksen tiukoilla. Jaro on jäänyt viimeisessä kuudessa ottelussaan neljästi maaleitta ja tänäänkin 32% pelattu vierasnolla on ehdottomasti alimerkattu rasti.

2. JJK – VPS: JJK on voittanut viimeksi 21.7. kotonaan, kun kaaostilassa seilannut FC Interkävi vierailulla. Nyt JJK:llä on samaiseen Interiin kymmenen pisteen ero ja säilyminen sarjassa on lähtökohtaisesti mahdotonta. Kotijoukkueen paras pelintekijä Eero Markkanen siirtyi lainalle HJK:n riveihin, eikä maalinteko tule olemaan jyväskyläläisille loppukaudella helppoa.VPS taistelee MyPan kanssa armottomasti mitalista, mutta on jäänyt viimeiset kolme ottelua ilman voittoa. Nyt uskotaan VPS:n kelkan kääntyvän! Paras merkki on JJK:n jääminen nollille: pidän vain 31%-merkkiä selvästi alipelattuna!

3. Örebro SK – Assyriska FF: Kolmas ottelu on Ruotsin toista sarjatasoa: Superettania. Kahden edelliskohteen ideamerkin turvin meillä jää hyvin varaa lyödä runsas tykitys viimeisen kohteeseen! Örebro SK on sarjan kakkosena ja käy kuumeista taistelua noususta. Motivaatio ero sarjan keskikastin Assyriskaan verrattuna on huikaiseva. Myös materiaalilta Örebro on luonnollisesti montaa luokkaa vahvempi. Örebron otteet viime aikoina ovat kuitenkin ailahdelleet, joten nostamme myös todella hyvin maksavat vierasvoitot kupongille!

Moniveto 5: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Mypa – FF Jaro

Koti

1,2,3

Vieras

0

2

JJK - VPS

Koti

0

Vieras

1,2,3

3

Örebro SK – Assyriska FF

Koti

0,2,3,

Vieras

0,1,2,3

Moniveto 5, panos 0,20e - hinta 21,60€