Urheiluveikkaus.comin päivittäiset pitkävetovihjeet tekevät paluun! Ensimmäisenä päivänä luotamme kahteen sinivalkoiseen yllättäjään sekä pomminvarmaan kotivoittoon!

 

MyPa – FF Jaro: Ensimmäisessä osiossa luotetaan vahvavireiseen MyPaan kotona, joka saa vastaansa todella ailahtelevaisen sekä huonoa hyökkäyspeliä viime aikoina esittäneen Pietarsaaren Jaron. MyPa taistelee vielä mitalista, joten myös motivaatioetu on vahvasti kotijoukkueen puolella.

Kreikka – Espanja: Kreikka hävisi alkulohkossa Suomelle ja lähtee muita heikommista asetelmista jatkosarjaan. Susijengin hurmiollinen esitys oli liika Kreikalle, mutta Kreikka kuuluu silti turnauksen suurimpin mestarisuosikkeihin. Tappio varmasti herätti Helleenit ja vaikka nyt asettuu paljon Suomea kovempi vastus, en malta olla kokeilematta altavastaajasta tarjottua kerrointa 3,25!

Suomi – Kroatia: Suomi on pelannut hurmiossa läpi kisojen! Joka mies tietää roolinsa sekä tehtävänsä, kaikki taistelevat ja ovat ennen kaikkea kovissa paikoissa kovimmillaan. Suomi on vahvaa Kroatiaa vastaan altavastaaja, mutta kerroin 2,88 riittää upeasti peleihin! Ei muuta kuin sinivalkoiset lasit päähän ja 15:30 alkaen YLE Fem kanava päälle!

 

Pitkävetovihjeet torstai 12.9.2013

Päivän Varmat.

Sportingbet

MyPa – FF Jaro

1

1,75

18:30

Päivän Pommit

William Hill

Kreikka – Espanja

1

3,25

18:45

William Hill

Suomi – Kroatia

1

2,88

15:30

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.