Mestis-avauksessa runsaasti pelattavaa

JYP-Akatemia - Jukurit: JYPin farmijoukkueena toimiva JYP-Akatemia on perustasoltaan sarjan heikoimpia joukkueita ilman liiga-apuja. Tähän otteluun joukkue lähtee täysin omillaan, sillä emoseura JYP valmistautuu niin ikään uuteen kauteen ja pitää parhaat pelimiehet itsellään. Vierasjoukkue Jukurit on sarjan parhaita joukkueita ja vuodesta toiseen yksi Mestiksen mestarisuosikeista. Joukkueiden voimasuhteista saatiin maistiaisia jo harjoituskaudella, kun Jukurit kaatoi JYP-Akatemian Jyväskylässä selvin 4-1 lukemin. Jukurit tuskin kompuroi avausottelussaan ennalta selvästi heikompaa vastustajaa vastaan.

K-Vantaa - Peliitat: Kiekko-Vantaa kuuluu perustasoltaan sarjan keskikastiin ja joukkue onkin tuttu näky Mestiksen pudotuspeleissä. Vierasjoukkue Heinolan Peliitat on sarjan heikoimpia joukkueita ja viime kaudella joukkue oli runkosarjan jumbo. kummankin joukkueen vaihtopenkin takana on uudet Mestis-valmentajat, kun Pekka Kangasalustan kotijoukkue saa vastaansa niin ikään Mestis-debyyttinsä tekevän päävalmentajan Petri Karjalaisen suojatit. Peliittojen harjoituskausi meni penkin alle, sillä joukkue voitti kuudesta harjoitusottelustaan ainoastaan yhden. Kotijoukkue K-Vantaan harjoituskausi meni sen sijaan hieman paremmin ja seitsemästä ottelusta jäi saldoksi kolme voittoa. Kotijoukkue on ottelussa n. 55% suosikki ja operaattori poistettuin tarjoama kerroin kelpaa kupongille.

TUTO - KooKoo: Kierroksen ennalta tasaisin kamppailu käydään Turun Kupittaalla, kun viime kaudesta vahvistunut TUTO isännöi KooKoota. TUTO on tehnyt laadukkaita hankintoja kesän aikana ja penkin takana heiluu Aurinkokuningas Juhani Tamminen. Paperilla laadukas turkulaismateriaali ei ole vielä harjoituskaudella päässyt täyteen iskuun, sillä seitsemästä harjoitusottelusta turkulaiset voittivat kolme ja hävisivät neljä. Vierasjoukkue Kouvolan KooKoo on ollut mukavassa vireessä jo harjoituskaudella, sillä seitsemästä ottelusta joukkue voitti viisi vaikka vastustajat olivat huippuluokkaaa. KooKoo kukisti valmistavissa otteluissaan mm. HPK:n ja pelasi tasaväkisen ottelun KHL-seura Novosibirskin kanssa, vaikka lopulta hävisikin ottelun 4-2. Arviomme KooKoon voitolle on n. 42% ja operaattori poistettun tarjous kelpaa lapulle.

Pitkävetovihjeet keskiviikko 12.9.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
operaattori poistettu

LeKi - HCKAlle / Yli 5,5 maalia

Yli 1,75

18:30

Veikkaus

JYP-Akatemia - Jukurit

2 1,85

18:25

Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
operaattori poistettu K-Vantaa - Peliitat 1 1,85 18:30
operaattori poistettu TUTO - KooKoo 2 2,45 18:30

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.