1. Lukko - SaiPa: Lukko on taas saamassa pelistään kiinni. Viikonloppuna se kaivoi sekä JYPiä että Bluesia vastaan jatkoaikavoitot vieraissa. SaiPa tulee Raumalle kahden ottelun tappioputkessa, kun sekä Tappara että HPK onnistuivat kaatamaan sen viikonloppuna. Kotikentällään laadukkampi Lukko on ottelun selvä suosikki, eikä vierasvarmistuksia kaivata. 

  2. HPK - JYP: HPK sai hieman balsamia haavoihin nappaamalla jatkoaikavoiton Lappeenrannassa lauantaina. JYP on huomattavasti laadukkaampi, mutta sen peli ei juuri nyt hymyile. Vaikeuksia on varsinkin omassa päässä. Tuomas Tarkki puuttuu maalilta ja Lukko vastaan joukkue sortui useaan oman pään virheeseen. Kerhon kotietu tasoittaa lähtökohtia ja kun Veikkauksen pelijakauma on törkeän vierasmyönteinen, pelataan kohde kotivoittoisesti!
  3. TPS - KalPa: TPS:lla on todella vaikea kausi menossa, mutta KalPaa vastaan peli on kulkenut. Palloseura on voittanut joukkueiden kolme edellistä keskinäistä kohtaamista. Vahva kotietu tekee laadukkaammasta TPS:sta suosikin otteluun. 

Moniveto 4: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Lukko - SaiPa

Koti

4,5

Vieras

1,2

2

HPK - JYP

Koti

2,3,4

Vieras

1,2,3

3

TPS - KalPa

Koti

3,4,5

Vieras

0,1

Järjestelmämoniveto, panos 0,20e - hinta 43,20€