Sunnuntain monivedossa ei ennakkoon liiemmin ole maaleja luvassa, joten mahdollisia kertoimen nostattajia hakuun. 1. Palermo-Pescara: Palermo lähtee otteluun melko selkeänä suosikkina, mutta ei heidän pelinsä vielä ole säväyttänyt. Pescaran saldo kahdeksan ottelun jälkeen on yksi voitto ja peräti viisi tasapeliä. Lähtökohtaisesti ei ole maalirikas ottelu. Pescaran mahdollinen yllätys nostattaisi rivien arvoa.

2. Alcorcon-Numancia: Alcorconin puolustus on ollut alkukauden tiivis. Kahdeksaan otteluun ainoastaan neljä päästettyä maalia. Kotona joukkue on voittanut kolme peliä neljästä, ja päästänyt ainostaan yhden maalin. Vähän maaleja luvassa, ja Alcorcon ottelun suosikkina. Pientä yllätystä voisi hakea Numancian voitoilla.

3. Portland-Seattle: Molemmat joukkueet taistelevat tiiviisti mestaruudesta. Tasainen ottelu tiedossa, ja Portland kotiedun turvin suosikki. Seattle on hävinnyt kaksi viimeistä peliään, ja vieläpä reilusti. Kääntyykö kelkka tänään? Mahdollisia Portlandin suurinumeroisia voittoja pelatessa kertoimet nousisivat huimasti.

Moniveto 6: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Palermo-Pescara

Koti

1,3

Vieras

0,2,3

2

Alcorcon-Numancia

Koti

0,1,3

Vieras

0,2

3

Portland-Seattle

Koti

1,3,4

Vieras

1,3

Moniveto 6: panos 0,20e - hinta 43,20€