Sheffield W - Wolves: Wolves on hävinnyt jo viisi ottelua putkeen. Joukkueen tekemisestä alkaa paistaa epäusko läpi. Sheffield Wednesday sen sijaan on päässyt oivaan jouluvireeseen, mikä tulee tarpeeseen, kun ottelutahti kiihtyy. Materiaaliero ei ole suuri, mutta kotikentällä Sheffield on ottelun suosikki ja ylikertoimisena se pitää ottaa lapulle!

Sunderland - West Ham: West Ham on päässyt vakuuttavaan vireeseen, eikä samaa voi sanoa Sunderlandista. Black Cats on pelannut jo viisi ottelua peräkkäin ilman voittoa ja varsinkin maalintekeminen on joukkueelle äärimmäisen vaikeaa. West Ham on laadukkaampi kokonaisuus ja vain Sunderlandin kotietu tasaa lähtökohtia. Vieraista tarjotaan maukkaita kertoimia, jotka kelpaavat peleihin. 

Bournemouth - Cardiff: Molemmat ovat olleet viime ajat hyvässä vireessä. Bournemouthin alkukausi on ollut suorastaan sensaatiomainen. Materiaalin puolesta kotijoukkue ei kuitenkaan häikäise ja isännät ovat vain kotiedun puolesta suosikkeja otteluun. Cardiffin kertoimet ovat lähteneet käsistä ja kelpaavat peleihin.

 

Pitkävetovihjeet 12.12.2014

Illan vedot

operaattori poistettu

Sheffield W - Wolves1x2

1

2,25

17:00

operaattori poistettu

Sunderland - West Ham1x2

2

2,65

17:00

operaattori poistettu!

Bournemouth - Cardiff1x2

2

4,70

17:00

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Kertoimet on poimittu vihjeen kirjoitushetkellä ja saattavat muuttua.