1. Magnitogorsk - Jokerit: Sarjan kärkikamppailu! Magnitogorsk on ailahdellut, mutta potentiaalia joukkueessa on kammottava määrä. Jokerit tulee otteluun luultavasti puolustus edellä, joten vähämaalinen kamppailu ei olisi yllätys. Laadukkaampi kotijoukkue on kuitenkin selvähkö suosikki. 

  2. Tappara - HIFK: Tappara on ter.. kriisissä, Tappara on kriisissä... Kirvesrinnat kokivat jo neljännen peräkkäisen tappion, kun Pelicans haki pisteet Hakametsästä. IFK:lla on kuitenkin alla kovat ottelut CHL:ssä Frölundaa ja Liigassa Kärppiä vastaan. Väsynyttä vastustajaa vastaan jopa Tapparalla on mahdollisuudet pisteisiin. 
  3. HPK - Lukko: Kerhon peli oli täysin kuralla KalPaa vastaan. Intoa ja liikettä kyllä on, mutta järkeä ei niinkään. KalPa tukki keskialueen ja vei HPK:sta täysin mehut. Risto Dufvan miehistö osaa saman pelin ja laittanee Kerhon ahtaalle tänään. HPK:lla oli myös puolustuspäässä ongelmia, eikä turhilta jäähyiltä vältytty. Jos Lukon tähtinimiä kiinnostaa tällä kertaa pelaaminen, saattaa luvassa olla vielä runsasmaalinen vierasvoitto.

Moniveto 1: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Magnitogorsk - Jokerit

Koti

2,3

Vieras

0,1,2

2

Tappara - HIFK

Koti

2,3,4

Vieras

1,2,4

3

HPK - Lukko

Koti

1,2

Vieras

3,4,5

Järjestelmämoniveto, panos 0,20e - hinta 64,80€