1. Hertha BSC - Werder Bremen: Bremen on ajautunut jonkinlaiseen kokovartalolukkoon, joka ei taida aueta. Joukkue on voittanut yhdeksästä edellisestä ottelustaan yhden ja edelliskierroksella Bayern rökitti sitä 0-7. Herthan kotietu tekee siitä selvähkön suosikin, eikä muita kuin kotivoittoja tarvitse peliprosenttien puolesta laittaa lapulle.
  2. Montpellier - St. Etienne: Perustasoltaan joukkueiden välillä ei ole suurta eroa. Montpellierin kausi on kuitenkin ollut katastrofi. Seura antoi kenkää päävalmentajalleen ja nyt ensimmäinen kotiottelu uuden valmentajan johdolla voi sytyttää joukkueen. Peliprosentit ovat liikaa vieraisiin kallellaan ja kotimenestykset kiinnostavat! 

  3. Levante - Elche: Materiaalien puolesta joukkueilla ei ole suurta eroa, mutta Levante kärsii loukkaantumisista, eikä sen peli vakuuta. Sen sijaan Elche on ollut koko kauden komeetta ja kulkee vahvalla itseluottamuksella ottelusta toiseen. Kotijoukkue on hämmästyttävän paljon pelattu, joten vierasmenestyksillä lähdetään!

Moniveto 2: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Hertha BSC - Werder Bremen

Koti

2,3,4

Vieras

0,1

2

Montpellier - St. Etienne

Koti

1,2,3

Vieras

0,1,2

3

Levante - Elche

Koti

0,1

Vieras

1,2

Moniveto 2: panos 0,20e - hinta 43,20€