1. Lukko - Kärpät: Kärppien esitys Tapparaa vastaan ei luvannut hyvää ja Lukko tarvitsee pisteitä huomattavasti enemmän. Kotipeleissään Lukko on kerännyt sarjan kolmanneksi eniten pisteitä ja ennen kaikkea puolustuspeli on komean näköistä. Kun Kärpiltä vielä puuttuu kovimmat nimet olympialaisten johdosta, lähdetään otteluun tasaisista lähtökohdista. Raumalaiset ovat saaneet turhan vähän pelikannatusta, joten haetaan rohkeasti vain kotivoittoja.
  2. Blues - Jokerit: Jokerit puhalsi pahasti tiistaina Ässiä vastaan, mutta muuten pelisapluuna alkaa olla jo siellä päin. Vahvasti puolustava ryhmä kärsii kuitenkin edelleen teho-ongelmista. Paikallisottelussa ei normaalia kotietu voi Bluesille antaa, joten paremman materiaalin Jokerit on niukka suosikki vieraissakin.
  3. Ässät - KalPa: Kummallakaan ei ole otteluissaan enää mitään panosta. Ässien kotietu sekä parempi materiaali tekee siitä kuitenkin suosikin. Tällaiset kohtaamiset, juuri olympiatauon alla kun saunailta on jo puoliksi ovella, voivat tarjota aivan mitä vain. KalPan menestykset ja maalijuhlat ovat oivia ideoita.

Moniveto 4: Jääkiekko Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Lukko - Kärpät

Koti

3,4

Vieras

1,2

2

Blues - Jokerit

Koti

0,1,3

Vieras

2,3,4

3

Ässät - KalPa

Koti

2,4,5

Vieras

1,3,4

Moniveto 4: panos 0,20e - hinta 64,80€