1. Dortmund - Mainz: Tasoero joukkueiden välillä on suunnaton. Dortmund on alkanut vihdoin hieman pelaamaan, kun taas Mainz on rypenyt joulutauon jälkeen. Dortmundin kotietu on yksi Euroopan vahvimmista, vaikka tällä kaudella se ei siltä olekaan näyttänyt. Keltamustat hakkaavat luultavasti Mainzin maanrakoon ja lähtevät otteluun supersuosikkeina. Peliprosenttien valossa runsasmaaliset kotivoitot ovat yllättäin alipelattuja, joten napataan ne kaikki lapulle!

  2. Marseille - Reims: Marseilla hävisi kauden ensimmäisen kotiottelunsa elokuussa, mutta tämän jälkeen meno on ollut mittavaa: 11 ottelua, 11 voittoa ja maaliero 26-6. Reims on yksi sarjan heikoimmista vierasjoukkueista ja tasoero joukkueiden välillä on suunnaton. Marseillea ei tarvitse varmistella. 
  3. Almeria - Real Sociedad: Sociedadilla on todella vaikea kausi menossa, eikä edes putoaminen olisi enää David Moyesin ryhmältä yllätys. Vieraissa Sociedad ei ole voittanut vielä ainoatakaan ottelua koko kauden aikana! Almerialla on alla kaksi voittoa ja se tulee kamppailuun kotiedun myötä suosikkina.

Moniveto 8: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Dortmund - Mainz

Koti

3,4,5

Vieras

0,1

2

Marseille - Reims

Koti

2,3

Vieras

0,1

3

Almeria - Sociedad

Koti

1,3,4

Vieras

0,1,2

Järjestelmämoniveto, panos 0,20e - hinta 43,20€