Maastohiihto naiset väliaikalähtö 10km perinteinen

Veikkauksen supertripla 4 – UV:n vihjerivi:

1. Björgen, Kowalczyk2. Björgen, Johaug, Kowalczyk3. Björgen, Johaug, Kowalczyk, Niskanen, Kyllönen

12 riviä – minimipanos 0,20ePeliaika päättyy kello 11:55

Voittaja: Kowalczyk 3,25 operaattori poistettu

Kilpailussa on kohtalaisen selvät sävelet: mitalit vie Kowalczyk, Björgen ja Johaug. Björgen on kuitenkin liian yliarvostettu kansainvälisessä kerrointarjonnassa, joten puolalaisnaisen voittoa on hyvä hakea. Veikkauksen supertriplan alustavien peliprosenttien puolesta molemmat kelpaavat ykkösriville. Sensaatiomaisen pommin hakijat nappaavat lapulle Anne Kyllösen ja Kerttu Niskasen. Ilmeisesti kaikki isänmaalliset pelaajat ovat työntäneet rahansa Aino-Kaisa Saariselle komean yhdistelmäkilpailun esityksen pohjilta.

Muista myös UV:n kattava naisten maastohiihtoennakko -->

Ampumahiihto miesten normaalikilpailu 20km

Veikkauksen supertripla 1 – UV:n vihjerivi:

1. Fourcade M., Eder, Ustyugov, Schempp, Volkov, muu 1. sija2. Fourcade M., Eder, Ustyugov, Schempp, Volkov, muu 2. sija3. Fourcade M., Eder, Ustyugov, Schempp, Volkov, muu 3. sija

136 riviä – minimipanos 0,20ePeliaika päättyy kello 15:55

Voittaja: Ustyugov 22,00 operaattori poistettu / Volkov 30,00 operaattori poistettu / Eder 50,00 operaattori poistettu / Burke 95,00 operaattori poistettu Mitali: Eder 12,50 operaattori poistettu

Normaalimatkalla hyvät ampujat nousevat esiin. Martin Fourcade on edelleen vahva kandidaatti voittajaksi, mutta norjalaiset ovat kansainvälisessä kerroinvertailussa liian yliarvostettuja. Voittajaehdokkaita on tässä kilpailussa lukemattomia ja parhaat peli-ideat löytyvät hurjista yllätyksistä.

Tästä pääset lukemaan AH-miehen ennakon normaalimatkalle -->

Olympiakiekko

USA lähtee kisoihin hurjalla joukkueella. Iso kaukalo ei sovi USA:lle parhaiten, mutta selvästi paremmin kuin muun muassa Kanadalle. Energinen ryhmä ilmoittautuu jopa kultamitalikamppailuun. Slovakialla sen sijaan on tshekkimäisiä ongelmia; kultainen ikäluokka on hiipunut, eikä uutta ole kasvanut tilalle. Yhdysvallat lähtee otteluun selvänä suosikkina ja kelpaa peleihin.

Slovakia – USA 2 1,60 William Hill