1. Jokerit - Kärpät: Ainoastaan kotijoukkueella on tässä ottelussa panosta, kun vieraat ovat varmistaneet jo runkosarjan voiton. Narrilauma taistelee kovasti suorasta pudotuspelipaikasta, eikä latausta ole vaikea hakea illan otteluun. Kärpät kärsivät pieniä loukkaantumisia ja näin ollen materiaaliltaan joukkueet ovat aivan tasoissa. Jokerit lähtevät otteluun suosikkina motivaatio, sekä kotietu puolellaan.
  2. Ilves - Lukko: Toisessa otteluparissa Lukko on kotietunsa jo varmistanut, mutta Ilves taistelee kiivaasti paikasta lomarengas-kierrokselle. Mikäli hirmukuntoinen Hpk kaataa Hifkin tänään kotonaan, kelpaa Ilvekselle vain voitto varsinaisella peliajalla, mikäli mielii mukaan jatkopeleihin. Lukko on materiaaliltaan kotijoukkuetta valovuoden edellä, mutta panokset sekä kotietu tasaavat lähtökohtia. Odotettavissa vähämaalinen ottelu, jossa vieraiden nolla on hyvin maksava merkki!
  3. Jyp - Blues : Viimeisestä kohteesta panosta löytyy myös. Molemmat tarvitsevat voiton varmistaakseen suoran pudotuspelipaikan. Materiaali- sekä kotietu puoltavat jyväskyläläisiä. Myös edelliset viisi kohtaamista Jyväskylässä ovat päättyneet kotijoukkueen voittoon, joten luotetaan että sama putki jatkuu.

 

Moniveto 1: Jääkiekko Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Jokerit - Kärpät

Koti

1,3,4

Vieras

0,1,2

2

Ilves - Lukko

Koti

1,2

Vieras

0,1,2

3

Jyp - Blues

Koti

2,3

Vieras

0,2

Moniveto 1: panos 0,20e - hinta 43,20€