1. Tottenham - Benfica: Neljännesvälierissä vastakkain asettuvat Tottenham sekä Benfica. Spurs on pelannut viime aikoina mallikkaasti kotonaan, häviten vain kerran edellisestä viidestä ottelustaan ja senkin Citylle. Vieraat ovat olleet myös kovassa lennossa eivätkä ole päästäneet kuin yhden maalin edellisessä kuudessatoista kamppailussa, ja voittaen näistä viisitoista ja pelaten yhden tasan. Materiaaliltaan joukkueet ovat hyvinkin tasaiset, eikä olisi suurikaan yllätys, mikäli ottelu päättyisi maalittomaan tasapeliin.
  2. Juventus - Fiorentina: Kaksi kovaa italialaisjoukkuetta kohtaavat toisessa otteluparissa. Juventus on yksi suurimmista suosikeista voittamaan koko turnauksen ja sen peli on todella hienoa katseltavaa. Materiaaliltaan Juventus on Fiorentinaa edellä, ja kun joukkue pääsee vielä pelaamaan kotiyleisönsä edessä, ei voittajasta pitäisi olla epäselvyyttä.
  3. Sevilla – Betis : Sevilla on ollut vakuuttava viimeisimmissä otteluissaan. Joukkue on menettänyt edellisestä viidestä ottelustaan vain yhden pisteen. Samaa ei voi sanoa Betiksestä, jonka vieraspelaaminen ei ole ottanut auetakseen. Kotiedun ja materiaalinsa turvin Sevilla lähtee ennakkosuosikkina tähän espanjalaisten välien selvittelyyn.
  4. Lyon – Viktoria Plzen: Viimeisessä kohteessa vastakkain ovat Lyon sekä Viktoria Plzen. Materiaali-, lepo-, sekä kotietu puoltavat kotijoukkueen voittoa, mutta tsekkiläis legioona tuskin tulee päästämään kotijoukkuetta helpolla. Kovasti taisteleva Plzen on aina hankalasti kaadettava ja haetaankin tähän kohteeseen vähämaalisia tuloksia.

Supermoniveto 2: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Tottenham - Benfica

Koti

0,1

Vieras

0,1,2

2

Juventus - Fiorentina

Koti

1,2,3,4

Vieras

0

3

Sevilla - Betis

Koti

1,2,3

Vieras

0,1

4

Lyon – Viktoria Plzen

Koti

0,1,2

Vieras

0,2

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 43,20e