1. Liverpool – Man City: Luvassa on ilta, jollaisia Anfield Roadilla ei olla hetkeen nähty. Liverpool pelaa pitkästä aikaa mestaruudesta. Ylilataus ottelun alkuun on jopa todennäköistä, eikä ottelu muutenkaan jätä varmasti ketään kylmäksi. Molemmilta löytyy valtava määrä hyökkäyskapasiteettia ja vaikka panokset ovat tapissa, lähdetään otteluun runsasmaalisella linjalla. Isännät ovat vahvan kotiedun puolesta niukkoja suosikkeja.

  2. Napoli – Lazio: Napolilla ei ole enää sen suurempaa panosta loppukaudessa, sillä kolmas tila näyttää sinetöidyltä. Lazio pelaa viimeisistä eurokentille oikeuttavista paikoista. Vaikka isännät ovat laadukkaampi kokonaisuus ja kotiedun puolesta selviä suosikkeja, maistuvat motivoituneemman Lazion yllätykset.

  3. Swansea – Chelsea: Chelsea kaatoi kuin kaatoikin PSG:n Mestarien liigassa 2-0 keskiviikkona ja eteni yhteismaalein 3-3 jatkoon parista. Tämä antaa varmasti aimo määrän lisää virtaa viikonloppuun, vaikka rasitusta onkin. Valioliigan mestaruustaiston kannalta ei pistemenetyksiin ole varaa ja vieraissakin laadukkaampi Chelsea on selvä suosikki.

Moniveto 1: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Liverpool – Man City

Koti

1,2,3

Vieras

1,2,3

2

Napoli - Lazio

Koti

1,2,3

Vieras

1,2

3

Swansea - Chelsea

Koti

0,1

Vieras

2,3

Moniveto 1: panos 0,20e - hinta 43,20€