Kierroksen varmat: IFK Marienhamn, Torino

MIFK lähtee kauteen käytännössä HJK:n ainoana haastajana. VPS kuuluu myös mitalisuosikkeihin, mutta ei ole missään nimessä MIFK:n tasoinen ryhmä. Kotikentällään Maarianhaminassa IFK nauttii valtaisaa kotietua ja on ottelun selvä suosikki. Peliprosenttien puolesta kohde on suurinpiirtein oikein pelattu, joten suosikin voitto kelpaa varmaksi.

Genoa oli viikko sitten todella vaisu Milania vastaan kotikentällään. Sille tarjottiin voittoa ilmaiseksi, mutta loppujen lopuksi Rossonerit vain veivät pisteet maalein 1-2. Sarjatilanteen johdosta joukkueella ei ole panosta loppukaudessa ja tämä näkyy tekemisessä. Torinolla on vielä ohuet saumat europaikoille. Laadukkaampi ja motivoituneempi isäntäjoukkue on kotiedun puolesta selvä suosikki ja pelijakauman puolesta sopiva varma.

Kierroksen idea: FC Lahti

Lahti taistelee tällä kaudella mitaleista. MYPA otti avausottelustaan voiton, kun Antti Muurisen seksikkäällä brassisamballa kairattiin 4-3 Honkasta. Lahdella ei ole vielä ottelua alla, mutta laadukkaammalla materiaalilla se on vieraissakin niukka suosikki. Alustavasti MYPA on pelattu kohteeseen selväksi suosikiksi, joten vierasvoitto otetaan varmaksi!

Ylikuumentuneet suosikit: Chelsea, Napoli, Leverkusen

Jalkapallovakio 6

Ottelut

Merkit

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

IFK Mhamn - VPS

1

-

-

MYPA - FC Lahti

-

-

2

FF Jaro - FC Inter

1

-

2

Liverpool - Man City

1

-

-

Swansea - Chelsea

1

X

2

Hull - Sheff Utd

1

-

-

Torino - Genoa

1

-

-

Napoli - Lazio

1

X

2

Verona - Fiorent.

1

-

2

Livorno - ChievoV

1

-

-

Sampdoria - Inter

1

-

2

Leverkus. - Hertha

1

X

2

Rivihinta 0,10€ - järjestelmä 21,60€Minivakion kanssa yhteensä 22,20€