Veikkausliigan tämän illan moniveto sisältää kaksi kotisuosikkia ja yhden täysin ympäripyöreän ottelun. Luotamme Klubin maalijuhlien jatkuvan ja iskemme isot lukemat Klubille!

1. HJK – IFK Mariehamn: HJK on saanut Mestarien liiga karsintojen katastrofin jälkeen pelin uomiinsa. Kolme edellisottelua selvästi voittanut HJK on luonnollisesti jättisuosikki kotonaan ja ailahteleva IFK on tiukan paikan edessä Helsingissä. HJK on viimeisissä kolmessa ottelussa pöllytellyt maaliverkkoja peräti 11 kertaa, eikä maalijuhlat olisi tänäänkään yllätys.

2. KuPS – TPS: Molemmat joukkueet ovat jämähtäneet sarjassa sijoille ynnä muut. Kahden ailahtelevaisen joukkueen kohtaaminen on vaikeasti arvioitava ja saa runsaan rastituksen.

3. FC Honka – RoPS: Honka on hävinnyt viimeiseen kuuteen peliin vain sarjakärki HJK:lle ja kamppailee edelleen tiukasti mestaruudesta, kun Klubi on vain pisteen edellä, vaikkakin ottelun vähemmän pelanneena. Honka omaa valtavan kotiedun, kun RoPS saapuu Rovaniemeltä asti. RoPS pelannut viime ottelut myös hyvin, mutta nyt vastus vaikuttaa liian kovalta.

Moniveto 2: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

HJK – IFK Mariehamn

Koti

3,4,5

Vieras

1,2

2

KuPS - TPS

Koti

1,2,3

Vieras

1,2,3

3

FC Honka - RoPS

Koti

1,2

Vieras

0,1

Moniveto 2: panos 0,20e - hinta 43,20€