Mielenkiintoinen perjantai-illan jalkapallomoniveto kruunaa veikkauspäivän! Niin Ranskan Liigaa, Bundesliigaa kuin Serie B:täkin sisältävä kolmen kohteen moniveto on avausottelua lukuunottamatta kimurantin oloinen.

1. Bordeaux-PSG: PSG on sarjan ylivoimaisesti paras joukkue tähtipelaajien Zlatan Ibrahimovic, Edinson Cavani ja Thiago Silva johdolla. Vaikka pariisilaiset aloittavat Mestarien liigan tiistaina, en usko tulevan Olympiakos -ottelun häiritsevän keskittymistä. Bordeaux on aloittanut kauden nihkeästi voittamalla vain yhden neljästä ottelustaan. PSG on pelannut kaksi tasapeliä, eikä tänään varmasti tyydy pistejakoon vieraissakaan.

2. Palermo-Cesena: Serie B on vasta alussa, mutta tänään kohtaavien joukkueiden kuvittelisi pelaavan keväällä noususta takaisin ylimmälle sarjatasolle. Molempien koneet ovat hieman vielä yskähdelleet alussa. Ottelun maaliodotusarvo kahden vahvan joukkueen kohtamisessa on varsin pieni.

3: Hertha BSC-VfB Stuttgart: Monivedon päättää Bundesliigan keskikastin taisto, jonka maaliodotusarvo on näistä otteluista suurin. Molemmat joukkueet ovat aloittaneen ailahtelevaisesti, eikä maalijuhlat saa tulla yllätyksenä. Stuttgart on materiaaliltaan vahvempi, eikä neljän ottelun jälkeinen sarjataulukko saa hämätä peleissä. Kotietu tasoittaa lähtökohdat ja ottelu on ympäripyöreä.

Moniveto 3: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Bordeaux-PSG

Koti

0,1

Vieras

2,3

2

Palermo - Cesena

Koti

1,2

Vieras

0,1,2

3

Hertha BSC – VfB Stuttgart

Koti

1,2,3

Vieras

1,2,3

Moniveto 3: panos 0,20e - hinta 43,20€