Neljän kohteen jääkiekkomoniveto on niin hankala saada kiinni, että peliteknisistä syistä on pakko olla rohkea ja jättää tilaa yllätyksille heivaamalla ylipelatut merkit Ö-mappiin. Lappu tulisi rakentaa niin, että aina osuessasi olet ainoa kierroksen voittaja. Muuten odotusarvo kääntyy väistämättä tappiolliseksi. Tänään hyvän ideamerkin löytäminen on kuitenkin vaikeaa, joten revitämme tasaisemman rivin.

1. JYP - Kärpät: Vähämaalinen kahden huippujoukkueen kohtaaminen. JYP on kotiedun sekä paremman harjoituskauden puolesta niukka suosikki. Alustavissa peliprosenteissa varsinkin Kärppien nolla kiinnostaa kovasti!

2. Ässät – Lukko: Länsirannikon Derby, johon Lukko lähtee paremman materiaalin puolesta suosikkina. Mestaruuskrapulan uhka Porissa on valtava, eikä uuden päävalmentajan Pekka Virran aikakausi vakuuta vielä. Maaleja saatetaan nähdä kuumassa Derbyssä useampia.

3. HIFK – Blues: Pääkaupunki seudun paikallisessa IFK on paremman materiaalin puolesta suosikki, mutta Blues peliprosenteissa täysin unohdettu. Blues avasi kauden jo eilen jatkoaikavoitolla TPS:sta, joten Espoossa on saanut pahin alkujännitys pois jaloista.

4. Tappara – Ilves: Tappara on ylivoimainen suosikki paremman materiaalin johdosta. Kotivoittoja on pelattu siedettävästi, eikä tässä kohteessa ole syytä hakea yllätyksiä. Ilves saattaa romahtaa ottelun aikana ja runsaslukuiset rökityksetkin ovat mahdollisia.

Lue myös Elmoorin kattavammat otteluennakot tästä -->

Supermoniveto 1: Jääkiekko

Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

JYP - Kärpät

Koti

2,4

Vieras

0,1,2

2

Ässät - Lukko

Koti

2,3

Vieras

4,6

3

HIFK - Blues

Koti

2,3,4

Vieras

2,4,5

4

Tappara - Ilves

Koti

4,5,6

Vieras

1,2

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e