Illan monivedon kaava on selvä: vierasvoitot jyrää! Sekä Parman että Valencian yllätykset houkuttavat kosolti, kun taas PSG vaikuttaa väkivahvalta suosikilta Bordeaux'n vieraana.

  1. Lazio – Parma: Molemmat löytyvät Serie A:n keskikastista. Parma on pelannut kauden odotusten mukaan, kun taas Lazio on alisuorittanut pahemman kerran. Vieraat ovat vahvassa iskussa: edelliset 10 ottelua on tuonut vain yhden tappion. Sekin tuli kivenkovaa Juventusta vastaan. Tasoero ei ole suuri ja vain kotietu tekee Laziosta suosikin. Vierasyllätykset maistuvat, varsinkin kun Lazion ajatukset saattavat olla enemmän Serie A:n puolella.

  2. Bordeaux – PSG: PSG on materiaalin puolesta ylivertainen, eikä se peruuttele myöskään vieraissa. Joukkueella on niin laaja materiaali, että se haluaa varmasti menestyä kaikissa kilpailuissa.

  3. At. Madrid – Valencia: Atletico on materiaalin puolesta vahvempi, mutta sillä on kova kevät tiedossa, kun joukkue pelaa sekä La Ligan mestaruudesta että Mestarien liigan pudotuspelejä. Valencia ei ole huono joukkue ja Copa del Rey saattaa kiinnostaa vieraita selvästi kotijoukkuetta enemmän.

Moniveto 6: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Lazio - Parma

Koti

0,1,2

Vieras

0,2,3

2

Bordeaux - PSG

Koti

0,1

Vieras

2,3

3

At. Madrid - Valencia

Koti

0,1,2

Vieras

1,2

Moniveto 6: panos 0,20e - hinta 43,20€