Veikkaus tarjoaa 300 000€ ainoalle täysosumalle. Tämä tarkoittaa sitä, että käytännössä pelaajien tulisi hakea useilla hajotusjärjestelmillä jättipottia. UV.com luottaa kuitenkin vanhaan yhden järjestelmän taktiikkaansa.

  1. Kärpät – TPS: Kärpät on luonnollisesti jättisuosikki kotonaan. TPS on saanut viime aikoina puolustuksensa kuntoon ja Kärpät on esiintynyt varsin ailahtelevasti sekä suorastaan laiskasti. Teurastukseen emme usko, mutta peliprosentit ovat sen verran maltilliset, että rivit kannattaa rakentaa vain osuvista kotivoitoista.

  2. Ässät – Pelicans: Liiga-asiantuntija Elmoor risti kamppailun ”Mitä vaan voi tapahtua”-otteluksi. Me olemme samaa mieltä: ympäripyöreät lähtökohdat. Ottelu on maaliodotusarvoltaan hieman Liigan keskitasoa runsasmaalisempia ja peliprosenttien puolesta varsinkin vierasmenestykset kiinnostaa todella paljon!

  3. Lukko – Jokerit: Tasainen ja varsin vähämaalinen ottelu luvassa. Molemmat ovat ailahdelleet, joten suosikkia otteluun on mahdoton nimeä. Rohkeimmat ottavat hyvin maksavat nollat mukaan. Me pelaamme hieman todennäköisempiä rivejä, ettei järjestelmä hinta nouse pilviin.

  4. JYP – SaiPa: JYP on saanut loukkaantumisongelmiaan kuntoon ja Brian Salcidon sekä Tuomas Pihlmanin hankinnat tuovat lisäleveyttä joukkueeseen. Kotonaan JYP on materiaalin puolesta selvähkö suosikki kamppailuun. Peliprosenteissa ei ole mitään ihmeellistä, joten otetaan osuvimmat tulokset riveille.

Lue myös Elmoorin kattavammat Liiga -ennakot tästä!

Supermoniveto 5: Jääkiekko Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Kärpät - TPS

Koti

3,4

Vieras

1,2

2

Ässät - Pelicans

Koti

1,3,4

Vieras

2,4,5

3

Lukko - Jokerit

Koti

1,3,4

Vieras

1,2,4

4

JYP - SaiPa

Koti

3,4

Vieras

1,2

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e