Kazan-Medvescak: Kazan on jälleen yksi KHL:n suosikeista, ja pelannut hyvän syyskauden. Joukkue on Itäisen konferenssin ykköstilalla, ja suoritukset ovat olleet tasaisen varmoja. Joukkue pelaa äärimmäisen kurinalaisesti, ja omissa ei pahemmin heilu. Medvescak on ollut alkukauden yllättäjä, ja keikkuu Läntisen konferenssin neljäntenä. Tosin Medvescak on ollut kotonaan äärimmäisen vahva. Vieraissa pisteitä tullut huomattavasti niukemmin. Kazan on materiaaliltaan huomattavasti parempi, ja pääsee vielä kotiedusta nauttimaan. Kotivoitto lapulle.

Toronto-Carolina: Toronto on hyvässä vireessä, ja konferenssin kärkijoukkue. Joukkue on hävinnyt ainostaan yhden seitsemästä ottelustaan. Carolinan peli on ailahdellut, ja viimeiset kolme ottelua joukkue on hävinnyt. Toronto on vahva kotonaan, ja joukkueella löytyy ratkaisijoita. 2.05 kerroin kotivoitolle on todella maistuva!

Dallas-San Jose: San Jose on hirmuisessa kunnossa. Joukkue on voittanut kaikki kuusi otteluaan, huikaisevalla maalierolla, 30-9! Joukkue tekee maaleja hurjalla tahdilla, mutta myös puolustus ja maalivahti hoitaa oman osansa loistavasti, eikä omissa heilu. Dallasin alkukausi on ollut vuoristorataa, ja nyt on alla kaksi tappiota. San Josen materiaali on sarjan kärkeä, ja nyt kun joukkue pelaa aivan hurmiossa, on vaikea kuvitella muuta kuin vierasvoittoa kohteeseen.

 

 

Pitkävetovihjeet torstaina 17.10.2013

Päivän varma

operaattori poistettu

Kazan-Medvescak

1

1,65

18:00

 

Yön pankit

operaattori poistettu

Toronto-Carolina

1

2,00

02:00

 

operaattori poistettu

Dallas-San Jose

2

2,05

03:30

 

 

Vihjeiden seurantamerkit:

   = Kohteen tulos ei vielä selvillä

   = Kohde meni väärin

   = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.