Torstain moniveto koostuu kolmesta Liigan ottelusta. Saako KalPan ahdinko jatkoa? Onko Jokerit ja Tappara suivaantuneita tiistain tappioista? 1. Ässät-KalPa: KalPa on tällä hetkellä todellisessa kriisissä. Joukkuetta vaivaa loukkaantumiset, pelaajien myyntihuhut ym. Ässät on suhteellisen hyvässä tilassa ja pisteitä tullut tasaisesti. Ässät on myös materiaaliltaan KalPaa parempi, sekä kotona äärimmäisen vahva. Todennäköisin lopputulos on kotivoitto, jopa useammalla maalilla.

2. Jokerit-SaiPa: Jokerit pelasi tiistaina Bluesia vastaan ja hävisi 2-3. Joukkuetta vaivaa loukkaantumiset hyökkäyspuolella. SaiPa pelaa ensimmäisen ottelun tauon jälkeen ja alkuun voi olla hakemista. Vähämaalinen taisto tiedossa, jossa Jokerit suosikki, mutta SaiPa ei ole vailla mahdollisuuksia.

3. Tappara-HPK: Tappara hävisi tiistain ottelun HIFK:n vieraana 2-1, mutta ottelusta jäi jossiteltavaa. Tapparan selvä tasoitusmaali hylättiin. HPK puolestaan otti 3-0 voiton Ilveksestä kotonaan. Tappara on materiaaliltaan selkeästi vieraita edellä ja kotona vahva. Tiistain ottelu varmasti suivaannutti kirvesrinnat.

Moniveto 1: Jääkiekko Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Ässät-KalPa

Koti

3,5,6

Vieras

0,1,2

2

Jokerit-SaiPa

Koti

2,3,4

Vieras

1,3

3

Tappara-HPK

Koti

3,4,5

Vieras

0,1

Moniveto 1: panos 0,20e - hinta 64,80€