Torstain monivedossa on kaksi ottelua alle 21-vuotiaiden karsinnoista, sekä maaottelu Belgia-Kolumbia. Pystyykö Suomi venymään Englannin vieraana? Iloitellaanko maaleilla Belgia-Kolumbia ottelussa? 1. Englanti U21-Suomi U21: Englanti on ottelun selkeähkö suosikki ja lohkon piikkipaikalla. Joukkue on päästänyt ainoastaan yhden maalin neljään otteluun. Suomi on lohkon kolmospaikalla kaksi pistettä Englantia perässä. Joukkueiden taistot ovat olleet tasaisia ja luultavasti näin käy myös tällä kertaa.

2. Bosnia-H. U21- Espanja U21: Espanja on ottelun selkeä suosikki ja johtaa myös lohkoa puhtaalla pelillä. Edellinen kohtaaminen Espanjassa päättyi 3-2 Espanjan voittoon. Bosnia ei ole helpompia paikkoja pelata, mutta Espanja ottanee ottelusta voiton. Maaleja saattaa olla enemmänkin luvassa.

3. Belgia-Kolumbia: Maaottelu kyseessä ja tässä voidaan testata pelaajia. Belgia on ottelun suosikki paremman materiaalin ja kotiedun turvin. Peli saattaa olla melko vapautunuttakin ja maalejakin varmasti nähdään.

Moniveto 2: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Englanti U21-Suomi U21

Koti

1,2,3

Vieras

0,1

2

Bosnia-H. U21-Espanja U21

Koti

1,2

Vieras

3,4,5

3

Belgia-Kolumbia

Koti

1,2,3

Vieras

0,2

Moniveto 2: panos 0,20e - hinta 43,20€