1. West Bromwich - West Ham: Hyvin mielenkiintoinen kohtaaminen! WBA:lla on alla maukas 2-0 voitto Swanseasta, Hammers ryösti maalittoman tasapelin Southamptonin vieraana. Molemmat ovat pelanneet viime viikot hyvin ja nojaavat kovaan puolustukseensa. Ottelusta voi odottaa cup-romantiikasta huolimatta vähämaalista ja hyvin tasaväkistä. WBA:n pääpaino on kuitenkin Valioliigassa ja sarjapaikan säilyttämisessä. Hammers pääsee otteluun turvallisemmasta sarjatilanteesta ja voi lyödä kaiken peliin. Vieraiden menestyksistä löytyykin maukkaita ideoita.  

  2. Blackburn - Stoke: Stokella on alla raskas ottelu Manchester Cityä vastaan. Blackburn sen sijaan nappasi viikkokierroksen maukkaan voiton Rotherhamista. Stoke on paperilla kovempi nippu, mutta se ei ole tottunut pelaamaan ennakkosuosikkina. Blackburn on kotikentällään yllätysvalmis joukkue. Lyödään hankalaan kohteeseen reilusti merkkejä. 
  3. Crystal Palace - Liverpool: Palacella kulkee; edellisestä viidestä ottelusta se on hävinnyt vain yhden. Myös Liverpool tulee otteluun voimakkaana tylyn Tottenham-voiton jälkeen. Palace on kuitenkin hankala kaadettava kotikentällään, eikä Pool tule pääsemään ottelussa helpolla, varsinkaan kun loukkaantumiset riivaavat joukkuetta. Liverpool on ottelun suosikki vieraissakin, mutta kotivarmistuksia on hyvä käyttää. 

Moniveto 9: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

WBA - West Ham

Koti

0,1

Vieras

1,3

2

Blackburn - Stoke

Koti

1,2,3

Vieras

0,2,3

3

Crystal P - Liverpool

Koti

1,2

Vieras

1,2,3

Järjestelmämoniveto, panos 0,20e - hinta 43,20€