1. Augsburg - Schalke: Augsburg pelaa mahtavaa kautta. Joukkue löytyy sarjataulukosta sijalta kuusi, mikä tarkoittaa sitä että joukkue taistelee paikasta eurokentille. Schalke on hallinnut keskinäisiä otteluita kotikentällään, mutta vieraissa joukkueella on ollut vaikeampaa. Schalke on materiaaliltaan kotijoukkuetta edellä, mutta mittava kotietu vähintäänkin tasoittaa vaakakupit. Parhaat peli-ideat löytyvät vähämaalisista tuloksista, eikä 0-0 olisi yllätys.
  2. Reims - Marseille: Toisessa kohteessa kohtaavat kaksi tasavahvaa joukkuetta. Marseillen materiaali on kovempi, mutta vieraspelaaminen ei ”marsuille” ole viime aikoina maistunut. Joukkueet ovat peräkkäisillä sijoilla sarjataulukossa, joten tasaista vääntöä voidaan odottaa. Silti kotimenestykset kiinnostavat enemmän viime aikojen näyttöjen perusteella.
  3. Getafe - Granada : Molemmat joukkueet tarvitsevat kipeästi pisteitä säilyäkseen sarjassa, se laskee maalien odotusarvoa. Getafella on hieman laadukkaampi kokonaisuus, eikä Granadan vieraspelaaminen lähiaikoina ole ollut vakuuttavaa. Vieraissa Granada on voittanut edellisen kerran viime vuoden puolella joulukuun puolivälissä. Luotetaan että tämä jatkuu ja kotijoukkue hoitaa homman.

 

Moniveto 5: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Augsburg - Schalke

Koti

0,2

Vieras

0,1

2

Reims - Marseille

Koti

1,2,3

Vieras

0,1

3

Getafe - Granada

Koti

0,2,3

Vieras

0,1

Moniveto 5: panos 0,20e - hinta 28,80€