Nyt on kunnon brittifudista tarjolla! Kolmen ottelun monivedot Valioliigasta ovat suurta herkkua. Tänään uskomme kahdessa ensimmäisessä kohteessa maalihanojen repeävän, mutta viimeisessä Jose Mourinhon johtavan Bluesin puolustusvoittoisesti vieraisiin.

1. Manchester U – Crystal P: Nousijajoukkue Crystal Palace nappasi avausvoittonsa edelliskierrokselle kaatamalla kotonaan Sunderlandin. Nyt vastus kovenee kuitenkin huomattavasti kun vastaan asettuu hallitseva mestari Manchester United. ManU ei ole odottanut kauttansa odotusten mukaisesti, mutta tässä ottelussa luonnollisesti jättisuosikki.

2. Sunderland-Arsenal: Arsenal on osoittanut katastrofaalisen Aston Villalle koetun 1-3 kotitappion jälkeen, että se kuuluu sarjan parhaimmistoon. Viimeisimpänä kaatui Pohjois-Lontoon derbyssä Tottenham. Sunderlandin peli on ollut aivan sekaisin koko kauden, eikä edes murskatappio olisi yllätys.

3. Everton-Chelsea: Chelsea luotsi Jose Mourinhon puolustusvoittoinen taktiikka pitänee maalimäärän vähäisenä. Everton avasi kautensa kolmella tasapelillä, eikä tänäänkään tasapeli olisi yllätys. Voittoon asti en silti näe Evertonin kykevän materiaalisesti huomattavasti vahvempaa vierasjoukkuetta vastaan.

Lue myös Valioliiga.fi uutiset ja otteluennakot tästä!

Moniveto 4: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

ManU-Crystal P

Koti

1,3,4

Vieras

0,1

2

Sunderland-Arsenal

Koti

0,1,2

Vieras

3,4,5

3

Everton-Chelsea

Koti

0,1

Vieras

1,2

Moniveto 4: panos 0,20e - hinta 43,20€