Lauantai-illan päätösmonivedossa nähdään useampi upeasti kauden avannut Euroopan tähtisikermä. Tulevat Mestarien liigan kohtaamiset saattavat painaa vaakakupissa, joten haemme rohkeasti myös espanjalaisjättien näkökulmasta epämiellyttäviä lopputuloksia.

1. Barcelona-Sevilla: FC Barcelona on aloittanut kautensa vakuuttavasti voittamalla kaikki kolme otteluaan maalierolla 11-2. Kotietu tekee isännistä jättisuosikin kun vastaan Sevilla, jonka alkukausi on ollut synkkä: ei voiton voittoa. Sevillan alkukautta häiritsi Eurooppa liigan karsinnat, joten vierailla on tässä ottelussa piristymisvaara. Barcalla alkaa ensi viikolla Mestarien liiga joka voi häiritä tekemistä, silti todennäköisimmät tulokset löytyy kotivoitoista.

2. Napoli-Atalanta: Ennusmerkit toiseen monivedon kohteeseen ovat hyvin samanlaiset. Rafael Benitezin luotsaama Napoli on voittanut molemmat Serie A:n ottelunsa maalierolla 7-2, mutta lähestyvä Mestarien liiga kamppailu saattaa haitata keskittymistä.

3. Villareal-Real Madrid: Kolmannessa kohteessa lähtökohdat ovat tasaisemmat. Real Madridin materiaali on toki maailman tasollakin verrattain ylivoimainen, silti myös Villareal on aloittanut vakuuttavasti, eikä ole kotonaan helppo vastus.

Moniveto 5: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Barcelona-Sevilla

Koti

1,2,3

Vieras

0,1,2

2

Napoli-Atalanta

Koti

2,3

Vieras

0,1

3

Villareal-Real Madrid

Koti

0,1,2

Vieras

1,2

Moniveto 5: panos 0,20e - hinta 43,20€