1. Napoli – Atalanta: Napoli on vaikeuksien jälkeen päässyt taas vahvaan iskuun. Edellisestä tappiosta on jo kahdeksan ottelua aikaa. Atalanta sen sijaan elää vaikeita aikoja. Edellisestä viidestä ottelusta on tullut vain yksi voitto. Serie A:n kanssa painiva ryhmä tuskin pitää cupin peliä niin tärkeänä. Napoli on materiaalin puolesta julmasti edellä ja jättisuosikki illan otteluun.

  2. Manchester City – Blackburn: FA Cupin uusintaottelu. City on kaatanut menneinä kuukausi kaiken tieltään aina Bayernia myöten – paitsi Blackburnin. Nyt City pääsee otteluun kotikentällään ja Roversin venyminen toistamiseen edes tasapeliin tuntuu mahdottomalta. Cityllä on niin laaja materiaali, että kierrättäessään kokoonpanoaankin joukkue on jättisuosikki.

  3. Osasuna – Real Madrid: Copa del Reyn toinen osaottelu. Ensimmäinen kamppailu päätyi Realin 2-0 voittoon, joten tänään Los Blancosille kelpaa myös maalin tappion. Vieraissakin Madrid on jättisuosikki kamppailuun, mutta kun maalintappiotkin riittävät joukkueelle, kannattaa mukaan hakea myös pieniä kotimenestyksiä.

  4. Levante – Rayo Vallecano: Ensimmäinen osaottelu päättyi maalittomaan tasapeliin. Rayo Vallecano on raju joukkue, eikä se peruuttele. Vieraat hakevat luultavasti aktiivisesti vierasmaalia, joka antaisi hyvät asetelmat. Runsasmaalinen kamppailu ei yllättäisi. Materiaaleissa ei ole suurta eroa, mutta Levanten kotietu tekee siitä niukan suosikin. Jos Rayo saa maalin heti alkuun, joutuu Levantekin avaamaan pelin ja silloin ottelusta saattaa muodostua ilotulitus.

Supermoniveto 3: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Napoli - Atalanta

Koti

2,3

Vieras

0,1

2

Man C - Blackburn

Koti

2,4,5,6

Vieras

1

3

Osasuna – Real Madrid

Koti

1,2,3

Vieras

2,3,4

4

Levante - Rayo

Koti

1,3,4

Vieras

1,2,3

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e