Tiistain jalkapallovakiossa motivaatiokysymykset nousevat pinnalle. Murtuuko Englanti paineen alla? Kiinnostaako Italiaa panokseton peli?

1. Ranska – Suomi 1Kotijoukkue tarvitsee ottelusta voiton ja on niin suuri suosikki, että kelpaa varmaksi. 2. Sveitsi – Slovenia x2Slovakia tarvitsee ottelusta voiton, jotta toiveet kisapaikasta säilyisivät. Sveitsi on jo varmistanut paikan kisoissa ja vierasvoitto on peliprosenteissa lähes unohdettu. Vierasvoitto on ensimmäinen merkki kupongille.3. Norja – Islanti x2Norja on menettänyt pelinsä, kun taas Islanti varmistaa paikan lohkokakkosena voitolla. Tässäkin kohteessa vierasvoitto on liian unohdettu ja se on ensimmäinen merkki kupongille.

4. Ruotsi – Saksa 12Ottelussa ei ole sen suurempaa panosta ja kohde on liki oikein pelattu. Saksa on materiaaliltaan selvästi edellä, mutta Ruotsin kotietu tasoittaa lähtökohtia. Ottelusta on luvassa maalirikas, joka vähentää tasapelin riskiä. Lyödään joviaali 12.

5. Espanja – Georgia 1 Kotijoukkue on niin suuri suosikki, ettei varmistelut tunnu mielekkäiltä.

6. Englanti – Puola 1x2Englanti tarvitsee ottelusta voiton varmistaakseen jatkopaikkansa. Kotonaan joukkue on jättisuosikki, mutta Englannin on ennenkin nähty murtuvan koko kuningaskunnan paineen alla. Lyödään kohde reilusti tukkoon.

7. Turkki – Hollanti 1Turkki tarvitsee ottelusta ehdottomasti voiton. Motivaatio- ja kotietu puoltaa isäntien pelaamista varmaksi, varsinkin kun joukkueen peliprosentit ovat täysin unohdetut.

8. Romania – Viro 1Koti- ja motivaatioetu puoltaa materiaaliltaan parempaa isäntäjoukkuetta, eikä varmisteluja kaivata.

9. Bulgaria – Tshekki 1Ottelussa ei ole sen suurempaa panosta, vaikka joukkueet pelaavatkin lohkon kakkossijasta: tämän lohkon kakkonen nimittäin ei tule yltämään jatkokarsintoihin. Kotijoukkueen peliprosentit ovat aivan liian alhaalla, joten lyödään varma kotivoitto kehään.

10. Italia – Armenia 1x2Ottelussa ei ole minkäänlaista panosta: Italia on jo varmistanut MM-kisapaikan. Italia on monesti sortunut varsinaiseen löysäilyyn panoksettomissa otteluissa, joten pelataan kohde tukkoon.

11. Skotlanti – Kroatia 1x2Ottelussa ei ole sen suurempaa panosta ja kohde on lähes oikein pelattu. Tasainen ottelu lyödään tukkoon.

12. Belgia – Wales 1Ottelussa ei ole panosta, mutta upeat karsinnat pelannut Belgia haluaa varmasti päättää ottelunsa kotivoittoon. Isännät ovat jättisuosikkeja.

Urheiluveikkauksen vihjeriviJalkapallovakio 2

#

Kohde

1

X

2

1.

Ranska – Suomi

1

 

 

2.

Sveitsi - Slovenia

 

X

2

3.

Norja - Islanti

 

X

2

4.

Ruotsi - Saksa

1

 

2

5.

Espanja - Georgia

1

 

 

6.

Englanti - Puola

1

X

2

7.

Turkki - Hollanti

1

 

 

8.

Romania - Viro

1

 

 

9.

Bulgaria - Tshekki

1

 

 

10.

Italia - Armenia

1

X

2

11.

Skotlanti - Kroatia

1

X

2

12

Belgia - Wales

1

 

 

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 21,60€Minivakion kanssa yhteensä 24,00€