Edellisellä kierroksella piti jälleen 100%-osumatarkkuus, kun TPS (1,95) ja SaiPa (2,95) osuivat kiinni! Tänään jatketaan rahan tekoa jälleen KalPan kustannuksella?

Ilves - Kalpa

Ilves jatkoi vahvaa syksyään kaatamalla HPK:n peräti 1-5 vieraissa. KalPa sen sijaan nöyrtyi kotonaan SaiPalle 2-3. Vaikka Kuopiolaiset hankkivat takalinjoille vahvistusta David Prinzin muodossa, on pakkitilanne todella huono: joukkue joutuu tästä huolimatta peluuttamaan yhtä hyökkääjää puolustuksessa. Tämä syö luonnollisesti jo ennestään olematonta hyökkäyspeliä.

KalPan tehottomuus saa tänään vastaansa jälleen kovan haasteen, kun Ville Kolppanen seisoo tupsukorvien maalilla. Ilves-vahti on ollut hurjassa vireessä koko syksyn ja häntä on paljon kiittäminen Ilveksen voitoista.

Ilves on tällä hetkellä vahvempi joukkue ja kotonaan suosikki.

JYP - Blues

Sarjan viimeinen, Espoon Blues matkaa tänään Jyväskylään sarjan viidennen, JYPin vieraaksi. JYP ei ollut missään nimessä parhaimmillaan alkukaudesta, mutta Bluesin otteet ovat olleet tätäkin synkempiä.

Vaikka hurrikaaniryhmä on takunnut, varsinkin maalinteon kanssa, on joukkue kotihallissaan aina vahva ja lähtee otteluun selvänä suosikkina. Kauden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa JYP oli 1-4 vieraissa parempi ja samaa odotamme tänään: JYP 1,62

Pelicans - Tappara

Pelicansin hurmio on pikkuhiljaa taittumaan päin ja joukkue on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan niukasti 3-2. Tappara sen sijaan on saanut peliään kuntoon: joukkue on kolmen ottelun voittoputkessa.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran viime viikolla, jolloin Tappara oli 3-2 kotonaan parempi. Samanlaista tiukkaa kamppailua voidaan odottaa myös tänään. Tappara on materiaaliltaan parempi, mutta lahtelaisten kotietu tasoittaa lähtökohtia. Silti kirvesrinnoista tarjottu 2,90

SaiPa – Lukko

Sarjassa kolmantena keikkuva SaiPa palasi voittojen tielle kaatamalla KalPan vieraissa 2-3. Lukko voitti myös edellisellä kierroksella IFK:n 5-2, mutta sarjataulukossa raumalaiset ovat vasta 11. sijalla. Joukkue pelaa todella ailahdellen, eikä ole varsinkaan vieraissa päässyt parhaimmilleen.

SaiPa sen sijaan on ollut todella vahva kotonaan. Vaikka Lukko on materiaaliltaan parempi, kääntää SaiPan kotietu tasan. Ottelu ennakkoasetelmiltaan vähämaalinen ja kotijoukkue lähtee tähän niukkana suosikkina.

TPS – Kärpät

Kärpät murskasi Jokerit kotonaan 8-4 ja on pikkuhiljaa valumassa kohti sarjan kärkeä. Joukkue on viiden ottelun voittoputkessa ja vain viisi pistettä, ottelun enemmän pelannutta Pelicansia perässä. TPS palasi myös voittojen tielle kaatamalla kaaosmaisen Bluesin kotonaan 3-2. Joukkue jatkaa edelleen tasaisen ailahtelevaisella tiellä: joka toinen ottelu voitetaan, joka toinen hävitään.

Kärpät sai Ben Maxvellin takaisin kokoonpanoon ja johan rupesi tapahtumaan! Ykköskenttä Maxvell-Ivan Huml-Juha-Matti Aaltonen on tällä hetkellä sarjan kuumin kolmikko. Kärpät on hurjassa lennossa ja materiaalin puolesta suosikki. Tasoero tasoittaa lähtökohtia, mutta vieraissakin Kärpät ennemmin voittaa, kuin häviää ottelun.

Pelimuoto:

Kohde:

Merkki:

Kerroin:

1X2

Ilves - KalPa

1

2,05

1X2

JYP - Blues

1

1,62

1X2

Pelicans - Tappara

2

2,90