1. Ilves - Tappara: Ilves oli todella haluton tiistaina HPK:ta vastaan, eikä näin kapealla materiaalilla ole varaa löysäilyyn. Maalivahti Ville Kolppanen voi pitää lukemat tasaisena, mutta Tapparan materiaali jyrää ennemmin tai myöhemmin tupsukorvien yli.

  2. Pelicans – TPS: Pelicans pelaa varovaisella taktiikalla illasta toiseen ja jos TPS:n tiistainen puolustusmoraali on tänäänkin joukkueen mukana, voidaan ottelusta odottaa vähämaalista. Materiaaleissa ei ole suurta eroa ja Pelicans on kotiedun puolesta vain niukka suosikki otteluun.

  3. Blues – Lukko: Lukko on parempi materiaalin puolesta, mutta Bluesin kotietu tasoittaa lähtökohtia. Molemmat puolustavat omaa aluetta hyvin ja tekevät harvoin virheitä, joten ottelusta voi odottaa todella vähämaalista.

  4. JYP – HIFK: JYPin päävalmentaja Marko Virtanen on muuttanut joukkueen peliä selvästi aktiivisempaan suuntaan. Vaikka taisteleva viisikkopuolustus tulee hurrikaanipaidoille äidin maidossa, on tänä vuonna JYPin ottelut muodostuneet tavallista runsasmaalisimmiksi. Kotonaan JYP on selvä suosikki IFK:ta vastaan ja perjantai-illan huumassa saattaa räiskyä, kun aina sytyttävät petopaidat saapuu jäälle.

Lue myös Elmoorin kattavammat Liiga -ennakot tästä!

Supermoniveto 4: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Ilves - Tappara

Koti

0,1

Vieras

2,3

2

Pelicans - TPS

Koti

1,3

Vieras

1,2,4

3

Blues - Lukko

Koti

0,1,3

Vieras

1,2,4

4

JYP - HIFK

Koti

2,4,5

Vieras

1,3

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e